Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is nehéz párt találni 30 év felett?
32 eves nő vagyok. Kezdem feladni a pártalálást. Természetesen nem keresem görcsösen, csupan vágyom egy társra, akivel kerek-egesz lehetne az életem.
Sajnos, a legrosszabb, amikor raeszmélek,hogy igazándiból megfelelő platform sincs az ismerkedesre. A baráti köröm meg már megállapodott.
Eddig eleg nyugodtan kezeltem ezt a temat, most viszont iszonyat aggaszt!! Más is átéli ezt? Hogy kezelitek? Miben tudtok kapaszkodni?
Nekem 30 alatt is nehéz, bár tudom, hogy ez téged nem vigasztal.
Miért nem mész fel egy társkeresőre? Vagy miért nem mész el egy táncos buliba?
Ez egyébként szomorú, hogy pl nekem és táncpartneremnek is hasonó gondjaink vannak. Én 32, ő 33 éves, és tényleg valamor erről dumáltunk két edzés közt, hogy hol lehetne?
Én pl méhész vagyok, a munkám közben az erdőben nincs sok lehetőség, mert bár aranyosak a nyulak és az őzek, de na :D Táncsulis ismerkedést kimaxoltam, aki tetszett, az nem jött el velem randizni. Egy kis kavarás volt nemrég egy táncos barátom rokonával, de amilyen biztató volt a kezdet, olyan gyorsan kudarba is fulladt a dolog. Még azt sem lehet mondani, hogy sehová sem járok, mert legutóbb simán elmentem egyedül kncertre Kecskemétről Székesfehérvárra, de Pesten is kinézek magamnak programokat, és elmegyek egyedül. Nem sok sikerem van sajnos.
És tényleg nem azon akarok nyávogni, hogy jaj milyenek a nők, mert nyilván nem tetszhetek mindenkinek, nem is búvalbélelt fejjel járkálok nap, mint nap, nem erről van szó. Hanem a fizikai lehetőségek hiányáról.
Nem jöttem még rá a megoldásra, addig is próbálom azt a taktikát, amit eddig: eljárkálgatok, és hátha.
Bár én még 30 év alatt vagyok (bőven), de így is szinte lehetetlen párt találnom. Valahogy sosem értettem, hogyan is működik ez. A nők elvárják, hogy a férfi menjen oda hozzájuk, de amúgy meg lepattintják simán, teljesen mindegy milyen szituáció van. Meg nekem alapból furcsa az is, hogy csak úgy odamenni bárkihez az utcán, boltban vagy bármilyen hasonló helyen.
A legnagyobb baj tényleg az, hogy nincs igazán alkalmas hely arra, hogy az ember ismerkedjen. Ha a baráti társaságban, bővebb haveri körben nincs sok lány (mondjuk az én esetemben ez probléma) akkor eléggé lehetetlen a dolog. Az utcán vadidegeneket nem fogok leszólítgatni, még a végén zaklatásnak veszik meg rendőrt hívnak, 2019-ben ki tudja...
Fesztiválokon és hasonló rendezvényeken őszintén szólva nem sok esély van komoly kapcsolatra.
Munkahely alapból kizárva a netes "ismerkedés" pedig igazából csak "húspiac". Nem hinném, hogy lehetne komoly kapcsolatot kialakítani, főleg a Tinder és társai alkalmazásokkal...
A másik baromság, hogy Pesten vagy bármilyen nagyobb városban könnyebb ismerkedni. Miért is? Mitől lesz más az ember személyisége attól még, hogy nagyobb településre költözik? Ha valaki zárkózottabb, nem fog megváltozni csak azért mert elmegy máshova. Én egy közepes városban éltem/élek most is (szintén Veszprém megye :D), 3 évig voltam Pesten, de ugyanúgy egyedül voltam, ugyanúgy nem láttam esélyét, hogy barátnőm legyen. Aztán amikor hazaköltöztem megismerkedtem teljesen véletlenül egy lánnyal és összejöttünk, majdnem 3 évig együtt is maradtunk.
Felejtsd el, hogy a férfi dolga csak a kezdeményezés. Félre kéne tenni azt a női büszkeséget, és kifogásokat.
Nem kell megvárnod míg valaki lép. Lehet még nem is látott fel sem figyelt rád.
Hogy miert hiszek jobban a nagyvárosban? Talán a főváros ad egy fajta reménysugarat. “Több a lehetőség” elven, holott legbelül en is tudom,hogy ott sem egyszerűbb az ismerkedes.
De reménykedni lehet,hogy egy olyan társaságba sodor a szel,akikkel ki lehet mozdulni es általuk, közös programozással valahogy egy társra bukkanni...
Társkereső egy görbe tukor. Tindert használtam,de számomra nagy csalódás volt. Sokszor nem jott at élőben a masik fel. Volt,akivel viszont megpróbáltam tinderrol,de hamar elváltak útjaink, mert egyaltalan nem
Egyeztek az érdekeink. Meg lehet adni az eselyt a társkereső oldalaknak,de tapasztalataim azt mutatják,hogy ez egy felszínes ismerkedes.
Harmadrészt, en egy szerényebb típus vagyok, ezert nem is próbálnám leszolitani a fiukat. Oke, jeleket szoktam adni,de a legtöbb pasi gyava csak ugy random odajönni,amit valahol megértek.
Sok no panaszkodik a tarskereso oldalakra. Pontosabban arra, hogy a durvan sok randi miatt kiegnek. Hati 2 randival szamolva is fel ev alatt is "csak" 50 ebmerrel talalkoztak. Kicsi az esely, hogy pont osszejon, es elegge illuziorombolo is. Egy dolgot tudsz csinalni, egy darabig randizgatsz netrol, utana meg tartasz egy piheno idoszakot es ujra nekiallsz. A lehetoseget ne zard ki.
Egyebkent meg a masik lehetoseg a baratok. Ilyenkor ok is nyitott szemmel jarnak, es nemegyszer javasolnak ok valakit. Nyugodtan panaszkodd korbe az ismerosoket, hogy sehol egy facer ferfi, hirtelen elo fognak kerulni, hogy van egy kollegam/ismerosom/rokonom stb, aki szinten nem talal part. Ha okosak, akkor direkt ugy szerveznek programot, hogy "veletlenul" osszefussatok. Akar egy kerti parti, akar egy koncert, stb. Es akkor mar van valaki, akitol tudsz kerdezni, hogy xy az milyen ember?
43F
Nem, barmennyire is kiabrandito leszek:(
Voltam fent ketszer Tinderen. Ott ismerkedtem,beszelgettem fiukkal, akikbol javareszt egy folyamatos beszelgetesbol eltunes lett(reszukrol). Ez mondanom se kedvemet szegte.
Aztan vegul ennek ellenere maradtam. Volt egy srac, aki cseten szimpi volt, de eloben nulla rezgest valtott ki belolem, szegeny nagyon unalmas volt, igy en nem folytattam az ismerkedest.
A masik sraccal osszejottem, de negy honap utan elkoszontunk, nem
Egyeztetünk sajnos.
Azota nem probalkoztam a Tinderrel. Kedvem
Is elment tőle!!
Tavaly nyaron ismerkedtem pesti szorakozohelyen, de komolytalanok voltak. Ők szólítottak le. Egyikkel fb ismeros lettem es vegul ram se irt. Masik elkerte a szamom, es azota is hiv…. 😀Onbizalom-növelők voltak, az teny.😀
Beiratkoztam egy nyelvi kurzusra is, hátha… de ott se volt senki, aki szoba jöhetett volna.
A kerdes most is idealis lenne. Mert azóta tenyleg nem ismerkedtem. Fb-on meg a Kolompar Rambók es a kigyúrt Gym Arcok irogatnak csak.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!