Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges valakinek párt találni, ha nem érzi magát jól a saját bőrében?
Nem feltétlenül egy negatív, önsajnáló, mindig szomorú, vagy dühös emberre kell gondolni. Csak enyhén depressziós, gyakran kedvetlen, igazából nincs élete.
Lehet így párt találni, egyáltalán van értelme?
Napoleon Bonaparte mondta: "Minden katona tarsolyában hordja a marsallbotot." Teát minden közlegényből lehet marsall. Belőled is, de ezért tenned kell! A sült galambok ne repkednek a szádba.
Járj emberek közé (sport, kocogás, klubok, kutyafuttatás, színház, mozi...), keress alkalmat az ismerkedésre. Némelyik helyre mehetsz egyedül is, de pl. színházba, moziba stb. jobb ha van társad is.
F.
Ha nem elégített ki a fenti válaszom, akkor folytatom:
- ha nő vagy, akkor szerintem nehezebben találsz párt, mert nincs kellő önbizalmad és ezt már alighanem régen bebeszélted magadnak,
- ha férfi vagy - szerintem - hamarább túlteszed magad ezen a problémádon. Viszont sok férfi is tesz fel ide kérdéseket amik önbizalomhiányról tanúskodnak.
Summázva: lehetséges. Meg kell érte dolgozni, küzdeni.
Sok sikert!
Én nem tudom. Szerintem ez sok mindentől függ, hogy felhúznánk, vagy pont inkább lehúznánk egymást még jobban. Leginkább szerintem a hozzáálláson múlik.
Ha gondolod írj privátot (nem feltétlenül ismerkedési szándékkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!