Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki keressen párt a saját súlycsoportjában? Milyen súlycsoport?
Az ember ahhoz a stílushoz mérten öltözzön és viselkedjen, amilyen emberekkel ő kapcsolatot akar kialakítani. Én pl. nem sminkelek, mert nélküle szebbnek látom magam, egyszerű, praktikus, de nőies ruhákat hordok. Ezzel a megjelenéssel olyan embereket vonzok, akiknek a mindennapos arcfestés nem szempont. Így aztán, mivel az én, és az engem körülvevő emberek mércéinek megfelelek, elégedett leszek magammal.
Ha te nagyon sokat foglalkozol a külsőddel, akkor olyat keress, aki ezt értékeli, esetleg hasonló erőfeszítéseket tesz saját magáért. Ez a te "súlycsoportod".
Szerintem is hülyeség.
Az más kérdés,hogy senki se sírjon,ha emiatt nem kesz egyből barátja/barátnője.
"nem a közhelyes pávahaj"
Hogy ne a kérdésre válaszoljak, teljesen a szívemből szólt, hogy a jó frizurának köze sincs a mai pávahajhoz.
Ha én a saját súlycsoportomban keresgélek, akkor 100%, hogy nem ütközöm pávagyerekbe.
Amúgy meg egy számomra "álompasit" fogtam ki. Helyes, jóképű, arányaiban izmos (nem az a kigyúrt, az nem vonz) és a stílusa, a belő világa fantasztikus. Becsületes, tisztelettudó, megbízható, mindennél jobban szeret stb...
Én koránt sem tartottam magam soha ehhez hasonlónak nőben, de a barátom mégis belém szeretett. Ez 4 éve volt, most már én is szépültem, de ha megnézem az akkori képeimet, nem tartom magam olyan gyönyörűnek.
"miért nem hajlandóak tenni is azért,"
mert nincs pénzem arcplasztikára
"mert nincs pénzem arcplasztikára"
telitalálat ! tökéletesen összefoglaltad a lényeget. mármint nem a pénztelenséget, hanem a külső mindent elsöprő elemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!