Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek könnyebb párt találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek könnyebb párt találni, ha hetente több levelet is kapnak facebook-on?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy csajjal és néha fellépett face-re.

Mondta,hogy unja már,hogy hetente több ismeretlen pasi is bejelöli és írogatnak neki.

Férfiak esetében nincs ez,ha a férfi nem lép,akkor egyedül marad.

Pasiknál nincs ez,hogy hetente kapnának rengeteg levelet és érdeklődnének irántuk.

Egónövelésnek mindenképpen jó,hogy kapnak megkereséseket facebookon a nők.

Így könnyebb ezáltal ismerkedniük a nőknek?

2019. júl. 20. 10:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
44%
Igen.
2019. júl. 20. 10:54
 2/27 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

Mert konkrétan mindenki lesz@rja, a kanos kis, incel hülyegyerekek "szia, mizu" üzeneteit.

Ha ez pedig az a te igényeidet kielégíti, és azt hiszed, ez az igényes társkeresés egy módja, akkor be csodálkozz, ha nincs senkid.

2019. júl. 20. 10:57
 3/27 anonim ***** válasza:
14%

Valójában igen, ezen az oldalon nem. Azt nem ismerik el, hogy mindkét oldalon ugyanannyi a hülye, kapcsolatra alkalmatlan alak, és ha több emberrel kommunikálsz, akkor nő az esélyed, hogy normálisba akadsz. Ha ez a szám nulla, vagy nagyon alacsony, akkor nagyságrendileg kisebb az esélyed.

Szóval igen, a nőknek könnyebb. Ezen az oldalon viszont majdnem mindenki álomvilágban él, önmaguknak is hazudnak.

2019. júl. 20. 11:02
 4/27 anonim ***** válasza:
75%

Es milyen profilkepe van fent a leanyzonak?

Nekem nincs fent sajat kep, nem is kapok leveleket.

Nem mintha valaszolni akarnek egy facebook-os megkeresesre.

2019. júl. 20. 11:02
 5/27 A kérdező kommentje:
szolid képei vannak kint,csak még ki van téve,hogy egyedülálló és gondolom sokan ezt felhívásnak veszik.
2019. júl. 20. 11:05
 6/27 A kérdező kommentje:

de sokszor nem is kell kitéve lennie,hogy az adott nő párkapcsolatban van e.

Nem egyszer hallottam,hogy házas nőkre is ráírnak.

2019. júl. 20. 11:06
 7/27 anonim ***** válasza:
84%

Ettől még nem könnyebb.

Énis hallgattam azokra hogy persze a kihívó képek miatt irnak stb...most is irnak mikor a képeim csak ismerosok láthatják ,azon kívül 2-3db arc kép.

Ezek nagy része komolytalan üzenet, unatkozó emberek ra irnak minden jobb nőre a környékükön 😀

2019. júl. 20. 11:08
 8/27 anonim ***** válasza:
88%
Ha tudnád kik írogatnak, akkor nem kérdezned ezt.
2019. júl. 20. 11:11
 9/27 anonim ***** válasza:
89%

Párt találni nekünk sem könnyű, hiába a "sok" próbálkozó. Ez sem minden nőnél van így a közhiedelemmel ellentétben. Alkalmi szexet lehet találna bárki, de azért nem ez a legtöbb nő vágya. És a jelentkezők 99%-a csak ezért próbálkozik.

Pont a napokban fordult elő velem, hogy évek óta először kaptam egy idegen férfitől üzenetet. Fogalmam sincs, hogyan talált rám, de ez most mellékes is.

Nála is a kezdeti mézes-mázas stílus elég gyorsan átment flegma, bunkó változatba, anint rájött, hogy rossz nővel kezdett. Tehát, nem fogok alá feküdni, ahogyan ő azt előzőleg szépen eltervezte. Végig intelligensen tárgyaltam vele(10perc), de ez nála nem hatott, annyira rajta volt a kangörcs.

Fura volt az is, hogy egy hogyan is mondjam, egy tényleg jóképű, tőlem legalább 15 évvel fiatalabb ember hogyan nem talál magának nőt.... Pár perc alatt megértettem.

Ha ezen bárki bármit is irigylésre méltónak talál, akkor megis érdemli.

2019. júl. 20. 11:12
 10/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom. Én nem kapok hetente több levelet. Mondjuk ha kapnék tuti átállítanám a profilom úgy, hogy ne legyek látható. Kifejezetten visszataszítónak találom ezt az ismeretlenekre ráírok a facebookon ismerkedni mentalitást. Erre vannak a társkereső applikációk. Írkáljanak ott a csajoknak. A másik amit sosem fogok megérteni, hogy miért gondolják azt, hogy attól, hogy írnak valakinek a nőnek már kötelező is összejönni velük. Ha így lenne, akkor igen nagyobb lenne az esély. Mivel azonban a nő is ember szabad akarattal és egyéni ízléssel így nem feltétlenül.
2019. júl. 20. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!