Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek könnyebb párt találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek könnyebb párt találni, ha hetente több levelet is kapnak facebook-on?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy csajjal és néha fellépett face-re.

Mondta,hogy unja már,hogy hetente több ismeretlen pasi is bejelöli és írogatnak neki.

Férfiak esetében nincs ez,ha a férfi nem lép,akkor egyedül marad.

Pasiknál nincs ez,hogy hetente kapnának rengeteg levelet és érdeklődnének irántuk.

Egónövelésnek mindenképpen jó,hogy kapnak megkereséseket facebookon a nők.

Így könnyebb ezáltal ismerkedniük a nőknek?

2019. júl. 20. 10:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
4%

> Párt találni nekünk sem könnyű, hiába a "sok" próbálkozó.

Nem mondtam, hogy könnyű. Azt mondtam, hogy könnyebb. Ha havonta van 10 próbálkozó (csak példa), akkor nagyobb az esélyed találni valakit, mintha senki nem írna vissza neked, senkivel nem beszélnél.

De persze a nők mindig, mindenben az áldozatok. Lehet lepontozni.

2019. júl. 20. 11:15
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

Nem feltétlen, de esélyes.

Én is kapok egy hét alatt nyolc üzenetet, és mind a nyolcat elutasítom, letiltom, szóval ugyanott vagyok, mintha egy se írt volna.

Mert nem érdekel a 60 éves (mit hisz, hogy 20 évesen majd ő kell? fogatlan bácsi, nem érdekel az arab pasi, aki pettingelni akar (van köztünk némi távolság, szóval a megvalósítás necces lenne), és az a srác se, aki a "Szia. Mizu?" üzeneteknél tovább nem jut el.

2019. júl. 20. 11:29
 13/27 anonim ***** válasza:
14%

Könnyebb persze, de ezt csak kevés vallja be, a többség foggal körömmel tagadja, lásd itt is, vagy a nekik ellentmondók százalékait. Hiszen ez tartozik az áldozatmentalitáshoz, amit a legtöbb képvisel, mert erre szocializálódtak.

De közelebbi ismeretségnél a tagadóból is kibukik néha az igazság, persze véletlenül, nem tudatosan. Amolyan elszólás.

2019. júl. 20. 11:35
 14/27 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó, hihetetlenül ostobák vagytok. Semmiféle áldozat mentalitás nincs abban, hogy 1. nem könnyű ismerkedni kapcsolat céljából egyik nemnek sem. 2. hazudoztok itt össze-vissza, amiért pár huszonéves, tényleg szép lányra ráírkálnak, az átlagos nőket észre sem veszik, mi alig kapunk ilyen megkeresést. És ezt nem sajnálkozva mondom, ugyanis: 3. az esetleges ilyeneket olvasatlanul tiltjuk-töröljük, mert nem vagyunk ostobák, hogy kanos vadidegenekkel ismerkedjünk.

Könnyebb ismerkedni a nőknek? Ez a nemi szerepekből adódik. Viszont elárulom neked, hogy én is és más nőismerőseim is évek óta egyedül vannak, mert már nem húsz évesek, esetleg elváltak, esetleg nem mind szépek. Átlagos nőknek ugyanolyan mint átlagos férfiaknak, a jóképű pasik ugyanúgy nincsenek rászorulva arra, hogy facén írjanak rá idegenekre.

2019. júl. 20. 11:53
 15/27 anonim ***** válasza:
97%
Áldozat szerep. Mindig meglep a gyakoris válaszolók egy részének kreatívitása, amivel újabb és újabb gyalázkodó fogalmat vetítenek a másik nemre, hogy frusztrációjukat levezessék. :) Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy saját szüleiknek, családjuknak például elmondják-e mit gondolnak a másik nemről vagy csak így személytelenül kielégítő a mocskolódás!?. Ez költői kérdés volt.
2019. júl. 20. 12:12
 16/27 anonim ***** válasza:
9%
Persze, hogy könnyebb. A valamiből választani minden könnyebb, mint a semmiből keresni valamit.
2019. júl. 20. 12:24
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
10 éve vagyok fent Facebookon és egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kaptam levelet.
2019. júl. 20. 12:29
 18/27 anonim ***** válasza:
96%

Amikor 10 kupac szarbol kell valasztani, akkor kosz, de eleg nehez a valasztas.

Hiaba nyomok ra tejszinhabot, attol meg kaka marad.

Ez csak illuzio, hogy konnyebb valasztani.

2019. júl. 20. 12:32
 19/27 anonim ***** válasza:
6%
#18: Ja, mert csak kupac szr férfiak kezdeményeznek, ugye? Vicces, hogy mennyire átforgattok néhányan mindent.
2019. júl. 20. 12:44
 20/27 anonim ***** válasza:
96%

"Ja, mert csak kupac szr férfiak kezdeményeznek, ugye?"

Pontosan. Nincs ezen mit szépíteni.

2019. júl. 20. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!