Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek könnyebb párt találni, ha hetente több levelet is kapnak facebook-on?
Ismerkedtem egy csajjal és néha fellépett face-re.
Mondta,hogy unja már,hogy hetente több ismeretlen pasi is bejelöli és írogatnak neki.
Férfiak esetében nincs ez,ha a férfi nem lép,akkor egyedül marad.
Pasiknál nincs ez,hogy hetente kapnának rengeteg levelet és érdeklődnének irántuk.
Egónövelésnek mindenképpen jó,hogy kapnak megkereséseket facebookon a nők.
Így könnyebb ezáltal ismerkedniük a nőknek?
Ha normalis ferfi kezdemenyez nalam, amin azt ertem, hogy eloben odajon es beszelgetunk, akkor adok neki eselyt.
Csak valoszinuleg ronda vagyok, mert hozzam csak idiotak tudnak odajonni, akik 2 ertelmes mondatot nem tudnak kinyogni, de mar csokolna meg, es amikor nemet mondok, akkor fel van haborodva, hogy "de nem hazassagrol beszelunk, lazits ma'"
#20: A környezetemben lévő kapcsolatok többségénél a férfi kezdeményezett. Most akkor ők kupac szrok voltak?
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg nálad pont azért kezdeményeznek kupac szr férfiak, mert a hasonló vonzza a hasonlót?
Vicc, hogy mennyi szexista nővel van tele az oldal, miközben folyamatosan arról sipákoltok páran, hogy nőgyűlölőkkel van tele.
Lehet, hogy en is egy kupac vagyok, de te nem ertetted a lenyeget.
Azt is mondhattam volna, hogy ha nadragot akarok venni, akkor nekem az elado hiaba hoz oda 100 par cipot, nem fog kelleni.
De mindegy, mi vagyunk a szexistak, mert konnyebb masokat hibaztatni a sajat szerencsetlensegert.
Biztos azert nem kellek senkinek, mert a nok szexistak, aranyasok, csak a magas, izmos, gazdag fickokra buknak, mas nem kell nekik. Es nem ertem, hogy miert nem kell nekik egy bizonytalan, onbecsulese nulla, hatarozatlan ember, aki annyira gorcsosen akar not szerezni, hogy az mar kb a YOU cimu sorozatra emlekeztet.
Mindegy. Higyj amit akarsz, ami jol esik a kis egodnak.
#23: De, értettem a lényeget. Maximum neked nem szimpatikus.
A nadrágos példa pont jó: Az eladó hoz egy csomó méretet, egy csomó márkát. Van pár hozzád passzoló méret, csak noname márkák, ezért nem érdekel téged, hanem 1000 forintból akarod megvenni a 10.000 forintost. (Értsd: Az önkritika hiányzik, de jobb kell, mint ami elérhető.)
"De mindegy, mi vagyunk a szexistak, mert konnyebb masokat hibaztatni a sajat szerencsetlensegert."
Ne haragudj, de pont ti csináljátok ezt itt páran: Akármi van, soha, semmiért nem vállaljátok a felelősséget és kihozzátok, hogy mindenért a férfiak a hibásak. Most is leírtad: Azok a férfiak, akik próbálkoznak, kupac szrok. Nem te vagy olyan, hogy normális nem megy oda, hanem a férfiak rosszak!
A valóságban, ha az ember leül beszélni nőkkel, azokban van önkritika. A gyk-n a többségetek erre képtelen és mindent próbál hárítani magáról.
(A mondandód következő részére nem tudok mit írni. Az előbb még a férfiaknak nem kellettél, most már a nőknek nem? :D)
Arról meg fogalmam sincs, hogy ezzel kapcsolatban miért esne bármi is jól az egómnak.
#14 na látod erről az áldozatszerepről beszéltem, és erről a hazudozásról.
Átlagos nőket is folyamatosan kapják a lehetőséget, sőt még csúnyácskának nevezhetőek is.
Csak hát senki sem elég azoknak akiknek nincs évek óta pasi (bár a többségnek van azért dugópajti, csak őt nem vállalják fel), az átlag pasi pl "kupac szar" a szemükben, mert csak a saját szintjénél jóval magasabban álló pali kell.
Aztán jön az áldozatszerep, hogy brühühühü nincs normális pasi.
Ahogy leírták, az átlags nő, és az átlagos férfi közt ennyi a különbség: átlag nő nem tud választani a sok lehetőség közül, ahogy az átlag férfi se tud választani a semmi lehetőség közül...
Atlag no vagyok.
Az utolso harom honapban ezek a lehetosegeim voltak:
-55 eves pasi elhivott inni. 32 vagyok, szoval kosz nem.
-A pasi leszolitott, elkerte a szamomat. Megadtam, mert bejott. Aztan kiderult, hogy o "poli" es a baratnoje melle keres valakit.
-A pasival flortoltem, beszelgettunk hajnali 6-ig, penteken es szombaton, csokoloztunk. aztan kinyogte, hogy o nem akar semmmit es kulonben se magyarazzak bele semmit.
-A pasas allandoan bamul, hozzam er, mosolyog ram es amikor viszonzom a dolgot, akkor konkretan eltunik az eletembol 6 hetre!
-A pasit ismerem mar regota, osszefutunk, mondja, hogy legkozelebb igyunk mar meg valamit. Beleegyezek, mert mindig is okosnak talaltam. En rakerdezek ketszer, mindig valami kifogassal jon. Aztan ramir 5 het mulva, hogy fizeti a taximat, sok ital van otthon nala. Kosz nem.
A lenyeg az, hogy NEM SZAMIT, hogy vannak erdeklodok. Meg mindig nem vagyok kozelebb en se. Es amiket leirtam, kb mintha nem lenne senki.
Persze tudom, "de legalabb valaki erdeklodest mutat blah blah" csak nem fogjatok fel, hogy ez nem szamit, mert meg mindig nem talaltam part. Es nem azert mert valogatok, hanem mert szarbol nem lehet varat epiteni.
Es megegyszer elmondanam, hogy nem leszarozom a ferfiakat, ez csak egy szolas!!!!
Szerintem hagyd a pcsába őket. Úgysem fogják megérteni, mert ahhoz nincs elég ész a koponyájukban. Ha meg van mégis, akkor sem fogják megérteni, mert csak azért se. Óvodás szint. Nekik annyi elég, hogy ígyis-úgyis kapnak a nők ajánlatot a pasiktól, az lényegtelen, hogy milyet. A lényeg, hogy kapnak, ha csak dugásra is pl. Ők ezzel is simán beérnék. Ennyi az igényszint náluk. Sosem fogja senki megértetni velük, hogy a nők legtöbbjének nem elég ennyi, vagy a folytonos ígérgetés. Erre mondják, hogy magasan vannak a nők igényei. Nekik nincs, pont ez a gáz. De a lényeg, hogy a nőknek könnyebb. Ja, hím oldalról nézve valóban.
Azt sem lehet betömni a "cukikisbuksijukba, hogy bizony átlag Józsi is ugyanolyan jellemtelen tud lenni, mint a jóképű, gazdag Tibi. Ez személyiség kérdése, nem a külsőé. Katasztrofális a gondolkodásuk, hatalmas irigységgel párosítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!