Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is nehéz párt találni 30 év felett?
32 eves nő vagyok. Kezdem feladni a pártalálást. Természetesen nem keresem görcsösen, csupan vágyom egy társra, akivel kerek-egesz lehetne az életem.
Sajnos, a legrosszabb, amikor raeszmélek,hogy igazándiból megfelelő platform sincs az ismerkedesre. A baráti köröm meg már megállapodott.
Eddig eleg nyugodtan kezeltem ezt a temat, most viszont iszonyat aggaszt!! Más is átéli ezt? Hogy kezelitek? Miben tudtok kapaszkodni?
Nahhh, már tudjuk a korod, merre laksz, azt is, hogy csinos vagy, és humorod is van...
Lehet hétköznapi földet néző vagy, nem pedig mosolygós.
Örülj h nem vagy negyven éves!
Hát ez szörnyű h mindenki azt hiszi csak a fővárosban lehet ismerkedni.
Hát szexkapcsolat érdekel addig amíg nem lesz komoly? Ha tars kell lehet Jobb Ha kutyat veszel!
Isten majd küld en rabizom.
Ha rossz a felhozatal akkor minek erolkodni?
Nem a felhozatallal van a gond, kedves utolsó!
Ugy erzem nem érted min van a hansúly..
Mint fentebb is irtam, nincs ra lehetőség,hogy ismerkedjek. Ez aggaszt!
Az utcán hiába sétál el mellettem egy-ket szimpatikus fiu,nem fognak leszolitani. A boltban ugy szinten ...Munkahelyen nőkkel dolgozom együtt ... a csekély baratnos program alatt meg esélytelen ismételten osszefutni bárkivel is. Kerdes akkor megis hol lehet ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!