Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek is nehéz párt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is nehéz párt találni 30 év felett?

Figyelt kérdés

32 eves nő vagyok. Kezdem feladni a pártalálást. Természetesen nem keresem görcsösen, csupan vágyom egy társra, akivel kerek-egesz lehetne az életem.

Sajnos, a legrosszabb, amikor raeszmélek,hogy igazándiból megfelelő platform sincs az ismerkedesre. A baráti köröm meg már megállapodott.

Eddig eleg nyugodtan kezeltem ezt a temat, most viszont iszonyat aggaszt!! Más is átéli ezt? Hogy kezelitek? Miben tudtok kapaszkodni?

2019. aug. 4. 19:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
50%

Nahhh, már tudjuk a korod, merre laksz, azt is, hogy csinos vagy, és humorod is van...

Lehet hétköznapi földet néző vagy, nem pedig mosolygós.

2019. aug. 4. 20:15
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen és sokan a filmekből indulnak ki, ahol sok sok olyan bárt, klubbot mutatnak ahol szól a zene normális emberek, csak beszélgetnek széles nagy pult és az sem gáz ha egyedül mész.....ja a filmekben és külföldön
2019. aug. 4. 20:19
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Borsod megyében ilyen a helyzet 😭
2019. aug. 4. 20:21
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

Örülj h nem vagy negyven éves!

Hát ez szörnyű h mindenki azt hiszi csak a fővárosban lehet ismerkedni.

Hát szexkapcsolat érdekel addig amíg nem lesz komoly? Ha tars kell lehet Jobb Ha kutyat veszel!

Isten majd küld en rabizom.

Ha rossz a felhozatal akkor minek erolkodni?

2019. aug. 4. 22:31
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ugy néz ki mindenki felkoltozik pestre tarsat keresni. Vidéken meg maradnak a hazasok.
2019. aug. 4. 22:36
 16/29 A kérdező kommentje:

Nem a felhozatallal van a gond, kedves utolsó!

Ugy erzem nem érted min van a hansúly..

Mint fentebb is irtam, nincs ra lehetőség,hogy ismerkedjek. Ez aggaszt!

Az utcán hiába sétál el mellettem egy-ket szimpatikus fiu,nem fognak leszolitani. A boltban ugy szinten ...Munkahelyen nőkkel dolgozom együtt ... a csekély baratnos program alatt meg esélytelen ismételten osszefutni bárkivel is. Kerdes akkor megis hol lehet ismerkedni?

2019. aug. 4. 22:36
 17/29 anonim ***** válasza:
Mostanában mindig ezt hallani, hogy Hol????
2019. aug. 4. 22:40
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Muszaj vagy a neten. Vagy te szolitgass le ürüggyel ferfiakat boltban akárhol. Sok nő nyomul pasikra.
2019. aug. 4. 22:42
 19/29 A kérdező kommentje:
En sajnos sose nyomultam. Nem is tudnék. Vallom,hogy a ferfi kezdeményezzen. Kedves, mosolygós lany vagyok,de higgyétek el, ez eddig nem segített ki se a boltban,se a parkban.
2019. aug. 4. 22:51
 20/29 anonim ***** válasza:
74%
Elhisszuk de most ez a divat h a nők masznak ra a pasikra. Trenigezzed magad,es megy az majd.
2019. aug. 4. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!