Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék párt találni?
Kissé kétségbe vagyok esve, mert a jó srácok vagy foglaltak, vagy nem sodródtak még az utamba:(
Nem ismerkedek, nyílok meg könnyen, és sajnos bulizni se gyakran járok, na de színházban/múzeumban még kevésbé van lehetőség ismerkedni (és nem vagyok hatalmas kúltursznob, de nekem fontos az intelligencia és a műveltség).
Az egyetemen, ahova járok, nincs túl sok fiú.
Ezen kívül hol tudnék találkozni a nagyővel? Nem fontos nekem, hogy egy adonisz legyen, az viszont igen, hogy legyen jó és nyitott, és intelligens, művelt, tájékozott...
Sokat jártam a könyvtárba, hátha ott összeakadok valakivel, de úgy néz ki, az se az ismerkedések fellgvára:DD
23l
Online társkereső oldalakkal próbálkozz.
Itt is fogsz kapni sok megkeresést, sok kétségbeesett, magányos fiútól.
A nagy ő nem létezik; vagy sok "nagy ő" van. Szerelem első látásra is hülyeség.
A lényeg az hogy ne add fel,előbb utóbb megtalál a szerencse:)
Lényeg az hogy ne fásulj be egy szobába,hanem mozogj a környékeden,menj szórakozni,és előbb utóbb szembejön a nagy ő;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!