Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én ilyen vagyok akkor sosem fogok párt találni?
Huszon éves fiú vagyok. Eléggé zárkózott vagyok, nincsen baráti társaságom emiatt, csak neten próbálkozom, de úgy érzem hogy elég kicsi annak az esélye hogy megtalálom a párom így valaha. Ha valakit ismerek akkor meg tudok nyílni, de ahhoz idő kell, hogy meg tudjam ismerni, és közvetlen legyek valakivel.
A neten megtalálhatom a párom?
A kinézetem az átlagos, sportolok, nem vagyok igénytelen, tehát azzal nincs gond.
Az utolsónak igaza van. Sajna lehetsz jóképű macho is ha otthon ülsz a csajok nem jönnek házhoz hogy járjanak veled. El kell menni ide oda es nem feltétlenül szórakozó helyre mert olyan nagyképű nők vannak már 14 évesen hogy az világvege (győri vagyok)
Keress tevékenységrt pl önkéntes melók könyvtár (nem vicc találtam partnert könyvhéten) gasztro események stb.
Szociális tevékenység. (Pl. kutyasétáltatás)
Alkalom teremtés. (A kutyád a célszemély lábát levízeli)
Helyzet ahol megismerhetsz valakit. (Kialakult a szituáció. Nagyon sajnálom hőgyem! De nem fogom leszidni blökit, valahol egyetértek vele)
"Maga bunkó fráter! Elvette a kedvem a szexiről magával."
(Na, jó kölcsönadhatom a kutyusom néhány órára.) "Maga egy bunkó perverz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!