Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerintetek hol tudtok majd párt találni lányok?
Figyelt kérdés
Egy ideje furdal a gondolat, hogy hova is kéne mennem vagy mit is kéne tennem, hogy megismerhessek olyan férfiakat, akikkel jó beszélgetni és jól érzem magam velük.
Lányok, akik hasonló cipőben jártok ti, hogy vagytok ezzel. Csak én gondolom így?!
Főleg szingli lányok válasza érdekelne.
2019. márc. 19. 20:30
1/4 Noblesse Oblige válasza:
Én merő véletlenből egy pályaudvaron találtam rá arra a férfira, aki már 10 éve elrabolta a szívemet. Csak odamentem hozzá beszélgetni. Szóval sosem tudhatod.
2/4 anonim válasza:
Itt lehet találni halomra kiegyensúlyozott életű nőket/férfiakat! Kész főnyeremények!
3/4 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy hova kéne menned, hanem, hogy hogyan kéne viselkedned hozzá. Az átlag mai nő bárhová mehet, az ép eszű férfiak menekülnek tőle.
4/4 anonim válasza:
leginkább a hobbim területén tudnék keresgélni mivel olyan hobbit üzök amit 90%-ban férfiak csinálnak.. de sosem voltam egy szociális pillangó szóval nem tudom hogy kéne kivitelezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!