Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan hogy valaki nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valaki nem tud párt találni?

Figyelt kérdés

Én már kb 14 éves korom óta azt érzem hogy nekem sosem lesz barátnőm. Eléggé szerény, és nem nagyon tudok ismerkedni. Meg nem is járok bulizni.

Nagyon rég óta azt érzem hogy nekem sosem lesz barátnőm, és sosem fog engem senki sem szereti igazán, pedig nagyon szeretném, de nem tudok egy lányt sem találni akivel kölcsönösen bejönnénk egymásnak.

Nem akarok egy egész életét barátnő nélkül leélni, de sokszor azt gondolom hogy így lesz amikor próbálkozom, de még sem jön össze semmi, még csak randi sem. Még soha nem is randiztam :(

23f

2019. jún. 12. 06:46
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Növessz tököt aztán írj rá lányokra vagy szólítsd le őket másképp nem megy ha nem mutatnak be senkinek. Ez sajnos így megy ha nem akarsz egyedül lenni.
2019. jún. 12. 06:52
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha valamit akarsz azért tenni is kell. Sírással nem oldódik meg semmi.
2019. jún. 12. 07:02
 3/6 anonim ***** válasza:
10%
Van: az átlag alatti külsejű, alacsony, autóval nem rendelkező vagy szüleikkel élő férfiak, illetve a túl magas elvárásokkal rendelkező nők.
2019. jún. 12. 07:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Szerintetem a külsőm átlagos, 189 cm magas, sportolok, és van autóm, igaz nem egy 10 milliós, de arra jó amire kell.

De a szüleimmel élek még, de ennyi idősen szerintem még normális. 23 éves vagyok.

2019. jún. 12. 07:24
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ez utóbbi miatt nincs barátnőd. Meg azért is, mert szerény vagy.
2019. jún. 12. 07:27
 6/6 anonim ***** válasza:
5,érdekes munkatársam férfi olyan alacsony ,hogy majdnem törpenövésű ,nem sármos,nem helyes,mégis van felesége és gyerekei. Nem is milliomos mert ugyanaz az pozink és csak tudom mennyit keresünk...nem minimálbér,de hogy nem milliomos meg luxus élet az fix.Ellemben nagyon humoros és beszédes,látszik hogy mindig vidám,kedves.Ennél több nem kell senkinek sem
2019. jún. 12. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!