Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog hagyni az új barátnőm ha megtudja hogy 34 évesen mamahoteles férfi vagyok?
Figyelt kérdés
Egy nagyon csinos vékony vonzó 28 éves kis csajszival. Szex volt már meg alakul a kapcsolat de még nem tudja 4 hónap után hogy mamahoteles vagyok. (mikor feljött hozzám akkor anyumat el tudtam mindig küldeni testvéréhez)2019. aug. 2. 13:36
21/24 anonim válasza:
Mondjuk én külön élek, de ez se sokkal édesebb élet - mármint az a része, hogy hóvégére nem mindig biztos, hogy futni fogja ételre, és alapból szóm sem lehet semmilyen kiadásról a kötelezőkön felül. Mindezt a lakbér miatt, ami ugyan "olcsó", mert 50 ezer, de ez majdnem a fele fizetésem.
22/24 anonim válasza:
És nem kérdezte meg a csaj, anyukád szobájára mutatva, hogy jé, hát az meg milyen szoba? Vagy akkor is hazudtál? Nem az a gáz, hogy anyáddal élsz, hát nabumm, hanem hogy 4 hónap alatt végig hazudtál. Ilyen kis apróságokra gondolok, hogy mondjuk este beszéltek telefonon, hogy kinek hogy telt az estéje, te meg benyögöd, hogy semmi extra, épp csak vacsiztál, közben meg anyukád is részese volt az estédnek. Bennem felmerülne, hogy ha elhallgattad előlem, hogy kivel élsz, vajon még mi mindenben nem voltál őszinte.
23/24 anonim válasza:
Különben én még annyi pozitívumot felfedeznék a barátnőd helyében, ha elmondod neki az egészet, hogy jó fej anyukád lehet ha lehettél egyedül is néha a házban a barátnőddel, hagyott neked teret addig is míg külön költözöl.
24/24 anonim válasza:
Bár még mindig jobban szeretik, mint a "mit vacsoráztál?"-ra a "holnap van fizetés, így nem maradt pénzem arra, hogy ma egyek".
És ezt így leírva hangulatosnak tűnhet, de én egyre inkább érzem, hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!