Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog hagyni az új barátnőm ha megtudja hogy 34 évesen mamahoteles férfi vagyok?
Gyökerek, ez csak balázska.
Kamu kérdés...
Valóban nem voltak elő női dolgok, de tényleg lehet hogy láthatta.... Amúgy igen mondta hogy szeret.
Amúgy nem vagyok életképtelen mert éltem már egy évig teljesen egyedül is és itt vagyok élek, de érdekes...... Csak Igen könnyebb valakivel lakni akár barát akár barátnő, akár szülő, mint egyedül...
Nem tudom, hogy a baratnod mit fog tenni. En a hazudozas miatt hagynalak el.
Nem erdekelne, ha otthon laksz meg, sot talan meg jobb is, hiszen en mindig ugy gondoltam, egy kozos eletet jobb kozosen felepiteni, mert manapsag, ha az egyiknek lakasa van, a masiknak nincs, akkor ugyis gondok lesznek.
Szerintem nem kovettel el fobenjaro bunt, de ideje tiszta vizet onteni a poharba. Persze ha odamesz es megmondod, hogy mamhoteles vagy es kesz, akkor ott hamar vege lesz a tortenetnek. Ennel tobb kell. Szerintem a leanyzo is levagta, hogy nem egyedul elsz, de bolcsen nem feszegette a temat. Ellenben itt van az ideje kiteregetni a lapokat. Mondd meg neki, hogy a jelenlegi allas, es vazolj fel egy eletkepes jovot. Eljott az ideje, hogy szintet lepjen a kapcsolatotok es koltozzetek ossze. Valahol, barhol kivesztek kozosen egy alberletet, a lenyeg, hogy hatarozott terveid legyenek. Egyutt nezzetek ki melyik legyen az, kvazi az elso kozos felelos dontesetek lesz. Sok sikert!
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!