Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El fog hagyni az új barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog hagyni az új barátnőm ha megtudja hogy 34 évesen mamahoteles férfi vagyok?

Figyelt kérdés
Egy nagyon csinos vékony vonzó 28 éves kis csajszival. Szex volt már meg alakul a kapcsolat de még nem tudja 4 hónap után hogy mamahoteles vagyok. (mikor feljött hozzám akkor anyumat el tudtam mindig küldeni testvéréhez)
2019. aug. 2. 13:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Gyökerek, ez csak balázska.

Kamu kérdés...

2019. aug. 2. 14:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Már régen tudja!!!!:-) (Gondolod, hogy a lakásban nem vette észre, hogy nem egyedül laksz ott?)
2019. aug. 2. 14:02
 13/24 A kérdező kommentje:

Valóban nem voltak elő női dolgok, de tényleg lehet hogy láthatta.... Amúgy igen mondta hogy szeret.

Amúgy nem vagyok életképtelen mert éltem már egy évig teljesen egyedül is és itt vagyok élek, de érdekes...... Csak Igen könnyebb valakivel lakni akár barát akár barátnő, akár szülő, mint egyedül...

2019. aug. 2. 14:07
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem került szóba mert szerencsétlen csajban fel se merült az hogy valaki 34 évesen az anyjával éljen... Ez olyan, mint hogy nem kérdezed meg a csajodat, hogy ő leszbikus-e hiszen nyilvánvalónak veszed, hogy nem. Az hogy az anyját direkt elzavarta otthonról az mi ha nem eltitkolás???
2019. aug. 2. 14:12
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
Ha elmondod anyagilag mennyit takarítottál meg otthon, már laktál teljesen egyedül, és elmondod azt is hogy ha arra kerül a sor hová költöztök együtt, akkor gondolom örülni fog neki hogy megtakarításod van és nem egy házad devizahitelre. Anyukádnak meg gondolom nem kell 0-24-ig otthon tartózkodnia, magától is megy ide-oda, ha nem is küldöd. Az meg hogy látja rend van nálad, az még ha saját házad lenne akkor is lehet takarítónő műve is, a saját házból sem lehet mindent leszűrni a jellemből.
2019. aug. 2. 14:27
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ha már volt fent ugyis tudja ,bármi apróságbol is kiderülhet ...
2019. aug. 2. 14:31
 17/24 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, hogy a baratnod mit fog tenni. En a hazudozas miatt hagynalak el.

Nem erdekelne, ha otthon laksz meg, sot talan meg jobb is, hiszen en mindig ugy gondoltam, egy kozos eletet jobb kozosen felepiteni, mert manapsag, ha az egyiknek lakasa van, a masiknak nincs, akkor ugyis gondok lesznek.

2019. aug. 2. 14:40
 18/24 Rockarc ***** válasza:
78%

Szerintem nem kovettel el fobenjaro bunt, de ideje tiszta vizet onteni a poharba. Persze ha odamesz es megmondod, hogy mamhoteles vagy es kesz, akkor ott hamar vege lesz a tortenetnek. Ennel tobb kell. Szerintem a leanyzo is levagta, hogy nem egyedul elsz, de bolcsen nem feszegette a temat. Ellenben itt van az ideje kiteregetni a lapokat. Mondd meg neki, hogy a jelenlegi allas, es vazolj fel egy eletkepes jovot. Eljott az ideje, hogy szintet lepjen a kapcsolatotok es koltozzetek ossze. Valahol, barhol kivesztek kozosen egy alberletet, a lenyeg, hogy hatarozott terveid legyenek. Egyutt nezzetek ki melyik legyen az, kvazi az elso kozos felelos dontesetek lesz. Sok sikert!

43F

2019. aug. 2. 15:00
 19/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem az a baj, ha valaki a szüleivel lakik. Hanem hogy az ilyen férfiak még negyven évesen is az anyjukkal mosatják a gatyájukat. Tesóm is mamahoteles harmincasként, megy a mentegetés, de közben mindent anyám csinál, ház körüli kerti munkákat is. Ő meg döglik, bulizik, és finnyáskodik, ha nem ízlik az elé tett étel. Ez kinek vonzó??? Volt nője nem is egy tesómnak, de gondolom levágták, hogy egy igazi lusta here.
2019. aug. 2. 15:11
 20/24 anonim ***** válasza:
87%
Ja és mamahotelesek nagy része semmit vagy csak minimálisat ad bele a szülei rezsijébe, ételt nem vesz.
2019. aug. 2. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!