Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ronda, alacsony férfi összeszedi magát amennyire tudja, akkor lehet esélye?
Kifejezetten ronda vagyok, sok visszajelzést is kaptam erről, még a saját anyám és nővéreim is úgy fogalmaznak “hát nem vagy egy szépfiú”.
2 éve elkezdtem kondizni, barbershopba járok, márkás ruhákat veszek. Vettem egy kocsit is meg egy lakást.
Amúgy visszahúzódó de nagyon kedves, humoros ember vagyok. Szerintetek így lehet esélye, hogy barátnőt találjak?
Majd az élet eldönti.
Azért annyira ne bizz benne!
172 centi egyáltalán nem a világ vége. Nem vészes ez, nyugi.
Külsőddel pedig érdemes kísérletezni, ruhákkal, borostával, frizurával.
Amíg nem vagy kibékülve magaddal, addig járhatsz a legmenőbb ruhákban, frizurával, lakás, autó, kutyafüle, addig nagyon nehéz párt találnod. Egy emberen látszik, ha nem szereti önmagát.
A mi családunkban mindenki alacsony. Mindét bátyám alacsonyabb, mint te, de soha nem volt bajuk az ismerkedéssel. Egyikőjük nagyon csinos, nagyon ápolt, mindig szép a frizurája, csillog a cipője stb. A másik viszont az a tipikus melós. Munkás ruha, melós cipő, magának vágja a haját!!! Nem tanulatlan, nem bunkó, csak melós. Jó szakember, ennek megfelelően egy szakadt puttonyos autóval jár :) imádják a nők. Nem a 2 fogú, tenyeres-talpasok. Jobbnál jobb nők. Közvetlen, jópofa, jó a humora, segítőkész és kedves. És imád élni. Nincs rágörcsölve semmire.
Egyik bátyám sem a szépségével hódít. Mindenki szereti őket, mert vonzó személyiség mindkettő.
Sportolj, öltözz előnyösen, de ne az új frizurától és a drága holmiktól várd a nagy fordulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!