Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy ronda, alacsony férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ronda, alacsony férfi összeszedi magát amennyire tudja, akkor lehet esélye?

Figyelt kérdés

Kifejezetten ronda vagyok, sok visszajelzést is kaptam erről, még a saját anyám és nővéreim is úgy fogalmaznak “hát nem vagy egy szépfiú”.

2 éve elkezdtem kondizni, barbershopba járok, márkás ruhákat veszek. Vettem egy kocsit is meg egy lakást.

Amúgy visszahúzódó de nagyon kedves, humoros ember vagyok. Szerintetek így lehet esélye, hogy barátnőt találjak?

2019. aug. 2. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha lenne önbizalmad, bármid lehetne.
2019. aug. 2. 09:56
 2/7 Halmai Annamária ***** válasza:
82%
Ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél már teljesen jó esélyed van minden nőnél. Az alacsonyság valamennyire hátrány. Milyen magosra nőttél? A tulajdonságaid a leírás alapján mind erős férfiasságot sugároznak, szerintem biztos lesz nőd, méghozzá nem is rossz.
2019. aug. 2. 10:08
 3/7 A kérdező kommentje:
172 cm vagyok.
2019. aug. 2. 10:11
 4/7 Halmai Annamária ***** válasza:
62%
Akkor simán. A világ tele van 170 centinél alacsonyabb nők tömkelegével! Ha igényesen öltözködsz, van lakásod, kocsid, kondizol, és ezt mind magadtól érted el, szerintem már alapban egy csomó pasit lekörözöl ezzel még ha csúnya is az arcod. Bár a csúnya arc elég relatív. Sok nőnek épp a csúnya arcú pasik tetszenek, mert úgy kevésbé félnek tőle hogy lecsapják a pasit a kezükről. Szerintem bátran ismerkedhetsz.
2019. aug. 2. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
23%

Majd az élet eldönti.

Azért annyira ne bizz benne!

2019. aug. 2. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

172 centi egyáltalán nem a világ vége. Nem vészes ez, nyugi.

Külsőddel pedig érdemes kísérletezni, ruhákkal, borostával, frizurával.

2019. aug. 2. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

Amíg nem vagy kibékülve magaddal, addig járhatsz a legmenőbb ruhákban, frizurával, lakás, autó, kutyafüle, addig nagyon nehéz párt találnod. Egy emberen látszik, ha nem szereti önmagát.

A mi családunkban mindenki alacsony. Mindét bátyám alacsonyabb, mint te, de soha nem volt bajuk az ismerkedéssel. Egyikőjük nagyon csinos, nagyon ápolt, mindig szép a frizurája, csillog a cipője stb. A másik viszont az a tipikus melós. Munkás ruha, melós cipő, magának vágja a haját!!! Nem tanulatlan, nem bunkó, csak melós. Jó szakember, ennek megfelelően egy szakadt puttonyos autóval jár :) imádják a nők. Nem a 2 fogú, tenyeres-talpasok. Jobbnál jobb nők. Közvetlen, jópofa, jó a humora, segítőkész és kedves. És imád élni. Nincs rágörcsölve semmire.

Egyik bátyám sem a szépségével hódít. Mindenki szereti őket, mert vonzó személyiség mindkettő.

Sportolj, öltözz előnyösen, de ne az új frizurától és a drága holmiktól várd a nagy fordulatot.

2019. aug. 2. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!