Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog hagyni az új barátnőm ha megtudja hogy 34 évesen mamahoteles férfi vagyok?
Figyelt kérdés
Egy nagyon csinos vékony vonzó 28 éves kis csajszival. Szex volt már meg alakul a kapcsolat de még nem tudja 4 hónap után hogy mamahoteles vagyok. (mikor feljött hozzám akkor anyumat el tudtam mindig küldeni testvéréhez)2019. aug. 2. 13:36
1/24 anonim válasza:
Mi ezt nem tudhatjuk.
4 hónapja ismered...nem került szóba, hogy ki hol lakik és kivel? Vagy szóba került csak hazudtál neki?
2/24 anonim válasza:
El. Már megírtam neki és azt üzeni, hogy látni sem akar többet.
3/24 A kérdező kommentje:
1. Így nem került szóba, mikor feljött látta egyedül vagyok...
2019. aug. 2. 13:43
4/24 anonim válasza:
Én személy szerint elhagynálak, de nem csak azért, mert 34 évesen olyan életképtelen vagy, hogy anyáddal élsz, hanem mert hazudtál is. Te biztos felnőtt vagy ilyen értelmi szinttel?
5/24 anonim válasza:
4-esnek igaza van. Önmagában nem lenne gond ezzel feltétlen, ha valami nyomós oka lenne pl. hiteled van ezért nem tudnál fizetni egy albérletet. De ezek alapján életképtelen vagy az pedig, hogy hazudtál és anyádat elküldted a testvéréhez mintha szégyellnéd őt..
6/24 anonim válasza:
Miért lenne életképtelen, mert nem akar egyedül kidobni havi 120+ ezer Ft-ot az ablakon albérletre, inkább gyűjtögeti a pénzt? Majd ha lesz párja, akivel érdemes tervezni, bérelnek/vesznek közösen lakást.
7/24 anonim válasza:
Ez ilyen teasing kérdés. Amolyan szivatás, hogy "haha, én még így is jó csajjal vagytok, ti meg akik egyedül éltek, külön és emiatt kb. földönfutó életszínvonalon, meg nem HAHAHAHAHAHA" mentalitással.
Nem vicces.
8/24 anonim válasza:
Azért az a 28 éves csaj, akinek ez nem tűnik fel, szintén nem egy szellemi sasmadár :D
9/24 anonim válasza:
Ezaz, és nem titkolta, egyszerűen nem került szóba.
Nem dobna ki, ha odáig juttok H összeköltözés.
Mondta már hogy szeret?
10/24 anonim válasza:
Ja, tényleg. Azért egy lakáson lehet látni, hogy nő él ott vagy férfi. Piperék a fürdőszobában például. Vagy elpakoltad anyukád cuccait?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!