Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadottabb ha egy nő mamahoteles mint ha egy férfi?

Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 08:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2019. aug. 1. 08:31
 2/19 anonim ***** válasza:
22%
Nálunk nem is engedné a család, hogy egy nő magányosan éljen, mert sokkal veszélyesebb. Így igen, elfogadottabb.
2019. aug. 1. 08:33
 3/19 anonim ***** válasza:
38%
Sajnos igen. És ez az egész gondokozásmód fenntartja évezredek óta ezt az egészségetlen társadalmi leosztást. Régen a férfinak pénz-paripa-fegyver kellett. Ma lakás-autó-jó fizetés, de a lényeg ugyanaz.
2019. aug. 1. 08:43
 4/19 anonim ***** válasza:
25%
A fiaim simán elengedném albérletbe, de a lányomat nem hiszem. Simán csak a féltés van mögötte, így részemről elfogadottabb, mert gondolom más is így gondolkodik.
2019. aug. 1. 09:24
 5/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem hinném, hogy ennek köze van ahhoz, hogy mi van a lába között. Ha a fiam vagy lányom pórul járt volna, ideiglenesen befogadnám, de az az én nevelésem szégyene is, ha nem tudnak (újra) talpra állni éveken keresztül.

Tehát egy bizonyos ideig elfogadható, férfitól, nőtől is, de egy idő után feltenném a kérdést, hogy miért lakik ennyi ideig otthon?

2019. aug. 1. 09:29
 6/19 anonim ***** válasza:
71%

"Nálunk nem is engedné a család, hogy egy nő magányosan éljen,"

A dzsungelben éltek? :D

Általában egy nő kevésbé várja el a kiszolgálást. Férfiaknál sokkal gyakoribb, hogy anyuci mos, főőz, takarít rá. Szinte meg is eteti. Na ez a kiábrándító, nem az, hogy otthon lakik még.

2019. aug. 1. 09:30
 7/19 anonim ***** válasza:
61%

A férfiak (mint mindenben) ebben is toleránsabbak és elnézőbbek, bár nem értem, mire fel. Majd tőlünk elvárják, hogy legyünk mi is azok velük, de ez nem így működik. Legalábbis itt az oldalon ez megy mindig.

Számomra akár nő, akár férfi, nem bírom, ha valaki nem mutat hajlandóságot és nem törekszik aktívan az önállóságra.

2019. aug. 1. 09:30
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Ha van rá épeszű magyarázata, hogy miért jó neki otthon, akkor elfogadom. De 30 körül éljen már inkább egyedül egy nő.
2019. aug. 1. 09:42
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem, és a mamahotel nem azt jelenti, hogy a szüleiddel élsz, hanem azt, hogy kiszolgáltatod magad a szüleiddel, és hagyod őket beleszólni az életedbe. Én addig is önálló voltam, amíg a szüleimmel éltem, mielőtt összejött egy saját lakásra való megtakarítás.
2019. aug. 1. 10:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
"Ha van rá épeszű magyarázata, hogy miért jó neki otthon, akkor elfogadom. De 30 körül éljen már inkább egyedül egy nő." - Apám egyik nővére válás után visszaköltözött két gyerekkel a szülői házba és haláláig ápolta nagyapámat, így a testvérek közösen úgy döntöttek, hogy ő örökölje a szülők házát.
2019. aug. 1. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!