Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadottabb a nő javára mondjuk 15 év, mint a férfiéra?
Egy 45 eves csavo nem pedofil ha 30 eves noje van...
egyebkent a valaszt a tortenelemben es azt hiszem biologia oran tanulhattad volna meg...
Szerintem is fordítva van. Egy fiatalabb fiút és idősebb nőt jobban megbámulnak mint egy idősebb pasi fiatal csaj párost. Én elég sokat lógok itt de nem igen láttam olyat (főleg nem 30-45 évesekkel kapcsolatban) hogy arra fújolnànak jobban ahol a férfi az idősebb. De ez is csak egy kor fölött igaz.
Ha a saját gondolkodásom veszem alapul nem értékelném ha a 16 éves fiam egy 31 éves nővel állítana haza és biztos elmebetegnek tartanám a nőt de ha a lányom állít haza egy 31 éves foszerral a gimnáziumi évei alatt jobban aggódnék. Ennek az az oka hogy ha a lányomnak lesz gyerekeke 16 évesen örökre elbacta az életét de minimum aknamezővé tette míg ha a fiam a 31 éves nőt csinálja fel azon túl hogy gyerektartást kell fizetni semmi kár nem éri. Persze a fiam is megkapná a magáét de nem érezném akkora gondnak hisz a nő gondja a baba és ha a fiam tartani akarja vele a kapcsolatot én elbabázok kéthetente egy hétvégét. Míg a lányomnak innentől komoly anyagi és lelki támogatásra lesz szüksége. Az ezt követő kB 16-18 évben fokozottan kell ügyelnie kivel jön össze hisz a gyerek vele él nagyon nem mindegy kit rángat az életükbe. A munkavallalok nem fogják értékelni hogy gyereke van így melót is nehezebb találnia nem mellesleg egy gyerekkel albérletet se egyszerű szerezni ha külön akarna menni a családi háztól. A bulikat elfelejtheti és mind fizikai mind lelki károkat szenvedhet a terhesség és a gyereknevelés során hisz lelkileg marhára nincs megérve erre és a terhesség mindig rizikó. Ugyanígy lelki roncs lesz ha elveteti vagy örökbeadja. Egy nőnek főleg fiatalon nagyobb rizikó egy nem várt terhesség a jövőjére nézve.
1. Ez pont fordítva van, sokkal furább a legtöbb ember szemében, ha a nő jóval idősebb.
2. Amiről te próbálsz beszélni, az nem a korkülönbségre vonatkozik, hanem mikor az egyik fél még olyan korban van, hogy gyakorlatilag gyereknek tekinthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!