Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert futnak zatonyra a ferfiak tarskereso oldalakon?

Figyelt kérdés
Elso sorban holgyek valaszat varom akik csinalnak/csinaltak hasonlokat, de persze mindenki otletet szivesen olvasom. Regota maganyos vagyok, es ceffetul unom mar. Valahogy a klasszikus kozos ismerosokon keresztul parszerzes sosem jott ossze. Sokaig probalkztam discocban, de azt inkabb hagyjuk. Majd nem reg regisztraltam Badoo-ra, aztan szintet leptem, es az elso talalkozas.hu-ra amirol nagyon jok voltak a velemenyek. Nem szeretnek nagykepuskodni, de nem tartom magam csunya fickonak, azt pedig bizton allithatom hogy adok magamra. Ezen felul normalis stilusban irok levelet a Holgyeknek, meg is a legtobbjuk meg annyira sem meltat hogy valaszoljon. Ugy gondolom en megtisztelem azzal, hogy egy kulturalt uzenettel jelzem szivesen megismernem, azt minimum viszonozhatna egy elutasito levellel. Semmi gond azzal hogy nem tetszem neki, fiatalnak tart, stb., de ha nem is valaszol azzal gyakorlatilag semmibe vesz,es az eleg banto. Nemet es kort irjatok legyetek szivesek :) 26F

2019. júl. 31. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17%

"A nem valaszolas is valaaz"

Igen, egy tahó válasz. Személyesen sem illik nem válaszolni, ha valaki barátságosan közelít hozzád.

2019. júl. 31. 20:17
 12/14 Diavolino44 ***** válasza:
20%

Regisztrálj egy ilyen oldalra egy átlagosnál Kicsit csinosan nőként, csak egy napra s megfogod erteni. (Mert gondolom ilyeneknek írsz)

Első nap 100 level a minimum. Az első nap meg fog válaszolni a nagy részére, második nap, már arra se, ideje nincs annyi, h kossz de nem.

S szia szimpatikusnak tűnsz a kepeid alapján szívesen megismernelek lesz amit gondolom te is irtal. A másik fele meg csak sziat.

26 évesen ha online akarsz kitunni. Legyel baromi jóképű a kepeiden illetve gazdag. Ez a két kvalitas ami miatt válaszolni fognak.

2019. júl. 31. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Személyesen se tudsz mindenkinek egyenként válaszolni, ha belépsz a terembe, és húszan rád ugranak.

Ez egy sajátosan működő fauna, saját szabályokkal. Akiknek nem tetszik, annak nem kell használni. Sok esetben ez az oka annak is, hogy erős férfi többlet van. Nagyon sok nő regisztrálás után egyből törli is magát, mert csalódik.

2019. júl. 31. 20:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha írnak napi 20-an például,akkor szerintem érthető,ha nincs kedve mondjuk 15x leírni hogy bocsi,de nem. A másik meg,hogy sokan az -udvarias!-elutasítás után átmennek tündibündiből bunkó állattá,és elküldenek a következő üzenetükben a nem mondom hova :D Tapasztalat.
2019. aug. 12. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!