Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert futnak zatonyra a ferfiak tarskereso oldalakon?

Figyelt kérdés
Elso sorban holgyek valaszat varom akik csinalnak/csinaltak hasonlokat, de persze mindenki otletet szivesen olvasom. Regota maganyos vagyok, es ceffetul unom mar. Valahogy a klasszikus kozos ismerosokon keresztul parszerzes sosem jott ossze. Sokaig probalkztam discocban, de azt inkabb hagyjuk. Majd nem reg regisztraltam Badoo-ra, aztan szintet leptem, es az elso talalkozas.hu-ra amirol nagyon jok voltak a velemenyek. Nem szeretnek nagykepuskodni, de nem tartom magam csunya fickonak, azt pedig bizton allithatom hogy adok magamra. Ezen felul normalis stilusban irok levelet a Holgyeknek, meg is a legtobbjuk meg annyira sem meltat hogy valaszoljon. Ugy gondolom en megtisztelem azzal, hogy egy kulturalt uzenettel jelzem szivesen megismernem, azt minimum viszonozhatna egy elutasito levellel. Semmi gond azzal hogy nem tetszem neki, fiatalnak tart, stb., de ha nem is valaszol azzal gyakorlatilag semmibe vesz,es az eleg banto. Nemet es kort irjatok legyetek szivesek :) 26F

2019. júl. 31. 17:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem válaszolok, akkor valami alapján nem felelsz meg a kiírtaknak. 29 vagyok, és nő.
2019. júl. 31. 17:57
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
Mert a nők többsége fenntartja magának a nem válaszolás jogát, mindegy, mit írsz.
2019. júl. 31. 18:27
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

A nem valaszolas is valaaz

Valazeg nem olvastal adatlapot o megnezte volt ami nem tetszett nincs keped kint csak zart albumban

soroljam ?

2019. júl. 31. 18:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Elso valaszalo, okees de szerintem mindenki megerdemel annyit, hogy ezt tudomasara hozza a masik.
2019. júl. 31. 18:38
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Oda is ékezetek nélkül írsz, és nagy H-val a "hölgyek"-et? :/
2019. júl. 31. 18:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen ekezet nelkul, magambol indulok ki es ugy gondolom ha valaki, valasztekosan beszel, akar ekezet nelkul is azt en sem tartom os tuloknak :) A holgyet ott 1es szam 1.szemelyben irom nagy betuvel, es azt is naggyal szoktam hogy "szivesen megismerkednek Veled" :)
2019. júl. 31. 18:46
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

2 munkatársnőm történetével válaszolnék felmentek társkeresőre pár órán belül kaptak vagy 100 falloszos képet 3 nap után inkább törték magukat köszönik de nekik ez így elég volt.

Ezt mondták 1X az irodában. Mind 2 31 volt.

2019. júl. 31. 18:48
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Nekem személy szerint pl. iszonyú zavaró az ékezetek nélkül írt magyar szöveget olvasni, és gyanítom, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Csak mondom.
2019. júl. 31. 18:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha van 20 percem felmenni, akkor 20 percet beszélgetek azzal az eggyel, aki érdekel. Nem pedig írok 50 kedves elutasítást azoknak, akiktől nem akarok semmit. Amiből 20 elkezd győzködni, hogy de adja esélyt, 20 meg két oldalon át gyalázkodik, amiért nemet írtam.

Tudod, nem mindenki ül a neten egész nap.

2019. júl. 31. 19:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, és nem írok elutasító levelet. Azért nem írok, mert ha ő ennyire lusta volt, hogy megnézze az adatlapomat, akkor rájön, hogy eleve nem egymást keressük. És akkor nem kellett volna energiát beletennie.

Amúgy meg én sem kaptam soha elutasító levelet senkitől nőként (és beleegyezőt sem).

2019. júl. 31. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!