Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki milyen szovegget hasznal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen szovegget hasznal a tarskereso oldalakon?

Figyelt kérdés
Hogy minel hamarabb ravegye a holgyet/urat a szemelyes talalkozora? Ha eljuttok az elso talalkozig, felengeditek oket a lakasotokra? Vagy inkabb a cimeteket nem mondjatok meg egybol.

2016. febr. 19. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Én körül írom a bemutatkozásban magam, illetve hogy milyen személyt keresek. Na nem mintha ezzel sikeres lennék, a nők csak a sült galambot várják társkeresőn. Mondjuk nem is az összes nőt akarom meghódítani, hanem csak a megfelelőt. Az hogy felhoznám e, felmennék e, az a szituációtól függ.
2016. febr. 19. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Én direkt a legrosszabb tulajdonságaimat szedtem elő, amit példákkal alá is támasztok!

Én nem a tökéletes társat keresem hanem azt aki a nő mellett az embert is látja bennem és persze el tud viselni!

Ha rám ír valaki akkor kimondottan nem érdekel milyen ügyni-büngyi, okos, meg szép, csak a rossz vagy taszító tulajdonságai érdekelnek. És ha azok nekem beleférnek akkor ok a randi. Amit előre lefixálok, hogy baráti hangulatban szeretném vele, nem feszengve eltölteni. Így nincs, tapizás sem csók.

Utálom a randikat, de egy szükséges rossz. És utálom azokat a talikat, amik csak azért vannak, hogy a pasi ámítosn engem, én ámítsam a pasit. Kiöltözünk, hozzuk a legjobb formánk, próbáljuk beadni, hogy velünk milyen jó az élet, mert szuperek vagyunk... brrrr.

Én inkább arra kérem a pasit, hogy öltözzön lazán, mert én sem öltözöm ki. Nem sminkelek, semmi extra. Üljünk be egy kávézóba/sörözőbe/pizzára és csevegjünk el egymással. Ne feszüljünk rá a témára.

Kb kell egy jó hónap mire valaki eljut a lakásomig. De szerencsére evvel nincs gond, mert a pasik 98%-a az első randinál megbukik. (azt hiszik, hülyéskedek mikor arra kérem csak lazán haveri alapon... és odajön azért kicsit csinosabban, és folyamatosan tolja a bűbájt, ami tök felesleges, mert ezt bármely pasi tudja, és ettől nem lesz nagyobb hajlandóságom, hogy lefeküdjek vele az első randi után.) Így a bugyivadászok kihasalnak. A maradék 2% akinek sikerült felfognia, értelmeznie és betartania a kérésem, velük azért sikeresen eljutunk oda, hogy átléphetik a küszöböm.

2016. febr. 19. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolom ferfi vagy mivel a nőknek kb írniuk sem kell, s máris tonnányi levelet kapnak. Figyelj, egy jo tanácsom van légy egyedi.
2016. febr. 19. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:

2-es!

Szimpatikus és hasonló a látásmódod mint az enyém bár azért úgy gondolom,hogy sok jelentősége van az első benyomásnak!

Ezért az öltözködést és a sminket rábízom a nőre.

F40+

2016. febr. 19. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
#4-es, ebben egye értünk! Szerintem is nagy jelentősége van az első talinak, ezért nem is fecsérlem feles cicomára. Engem jobban érdekel, hogy a hétköznapi formám bejön-e neki, és az szimpatikus-e neki. Ha nem tetszik, akkor kár a tükör előtti bűbájozás, amíg Hamupipőkévé varázsolom magam, mert nekem túl rövid az életem, hogy minden nap harci díszbe öltözzek. Szeretek spontán lenni, és ebbe az is benne van, hogy néha simán csak pulcsiba-farmerbe megyek el, és minden sminkem a mosolyom. És persze nem árt, ha nem ijed meg reggel a srác, mikor lejön egy átkufircolt éjszaka után a smink rólam :D
2016. febr. 19. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Valamikor a két házasságom közti időben jelen voltam néhány netes társkeresőn.

Indításként sohasem magamról írtam! Elolvastam, amit a csaj írt magáról, és azon a szálon indultam el. Róla beszéltem, vagy kérdeztem. Ezzel elsőre elértem azt, hogy a csaj úgy érezze, érdekel a személye. Hogy ő maga érdekel, nem az ágybeli teljesítménye. Hogy nem kapni akarok tőle, hanem adni.

2016. febr. 19. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!