Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen szovegget hasznal a tarskereso oldalakon?
Én direkt a legrosszabb tulajdonságaimat szedtem elő, amit példákkal alá is támasztok!
Én nem a tökéletes társat keresem hanem azt aki a nő mellett az embert is látja bennem és persze el tud viselni!
Ha rám ír valaki akkor kimondottan nem érdekel milyen ügyni-büngyi, okos, meg szép, csak a rossz vagy taszító tulajdonságai érdekelnek. És ha azok nekem beleférnek akkor ok a randi. Amit előre lefixálok, hogy baráti hangulatban szeretném vele, nem feszengve eltölteni. Így nincs, tapizás sem csók.
Utálom a randikat, de egy szükséges rossz. És utálom azokat a talikat, amik csak azért vannak, hogy a pasi ámítosn engem, én ámítsam a pasit. Kiöltözünk, hozzuk a legjobb formánk, próbáljuk beadni, hogy velünk milyen jó az élet, mert szuperek vagyunk... brrrr.
Én inkább arra kérem a pasit, hogy öltözzön lazán, mert én sem öltözöm ki. Nem sminkelek, semmi extra. Üljünk be egy kávézóba/sörözőbe/pizzára és csevegjünk el egymással. Ne feszüljünk rá a témára.
Kb kell egy jó hónap mire valaki eljut a lakásomig. De szerencsére evvel nincs gond, mert a pasik 98%-a az első randinál megbukik. (azt hiszik, hülyéskedek mikor arra kérem csak lazán haveri alapon... és odajön azért kicsit csinosabban, és folyamatosan tolja a bűbájt, ami tök felesleges, mert ezt bármely pasi tudja, és ettől nem lesz nagyobb hajlandóságom, hogy lefeküdjek vele az első randi után.) Így a bugyivadászok kihasalnak. A maradék 2% akinek sikerült felfognia, értelmeznie és betartania a kérésem, velük azért sikeresen eljutunk oda, hogy átléphetik a küszöböm.
2-es!
Szimpatikus és hasonló a látásmódod mint az enyém bár azért úgy gondolom,hogy sok jelentősége van az első benyomásnak!
Ezért az öltözködést és a sminket rábízom a nőre.
F40+
Valamikor a két házasságom közti időben jelen voltam néhány netes társkeresőn.
Indításként sohasem magamról írtam! Elolvastam, amit a csaj írt magáról, és azon a szálon indultam el. Róla beszéltem, vagy kérdeztem. Ezzel elsőre elértem azt, hogy a csaj úgy érezze, érdekel a személye. Hogy ő maga érdekel, nem az ágybeli teljesítménye. Hogy nem kapni akarok tőle, hanem adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!