Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a zaccot látom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a zaccot látom a társkereső oldalakon, amikor 20+ lányokra keresek rá? Mindegyik baromi ronda.

Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 19:26
 1/10 Mumusan ***** válasza:
A csinosakat a való életben lehalásszák :)
2015. máj. 20. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés. Lehet azért, mert az esztétikailag jobban kivitelezett darabokat elviszik élő egyenesben. Próbáld Te is úgy, hátha.
2015. máj. 20. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tudtam hova tenni ezeket a társkereső oldalakat. Én max. műszaki cikket szerzek be az internetről.
2015. máj. 20. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Meg van az oka,hogy egy szebb lány is a társkeresőhöz folyamodik, mivel bátortalan, önbizalom hiányos, visszahúzódó. S a mai srácok nem kezdeményeznek annyira könnyen élőben.
2015. máj. 20. 19:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy a normális szép csajokat elviszik élőben.
2015. máj. 20. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Tanulság,hogy légy bátor és próbálkozz élőben,de ne úgy,hogy "szia cica, van gazdád"...

Pl. ismerős által, vagy kedvesen és nem tolakodóan esetleg álkérdéssel.

Érni fognak visszautasítások,de kitartás.

2015. máj. 20. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Én azért ezt tudnám cáfolni srácok! 20/L
2015. máj. 20. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Hogy kinek mi a szép és csúnya, az egyéni ízlés kérdése. Szerintem vannak szépek, akik tehát számomra azok, csak az a nagy gond, hogy egyik sem válaszol, sem a szép, sem pedig a többi.

Ami az élő kezdeményezést illeti, sajnos sokan még a normális stílusú kezdeményezést is tolakodásnak veszik.

2015. máj. 21. 22:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Nehéz kifogni a rendeseket.

A legtöbben már foglaltak.

Aki azonban szabad az meg vagy kihasznál vagy másnak adja ki magát mint aki valójában. Ezt értem képre,névre,lakásra ilyesmikre.

Szóval én a helyedben nem itt keresném az életem párját,hanem a való életben!

Járj el szórakozni,moziba a barátokkal,sörözni ilyesmi.

Hidd el a netes társkereséssel egyszer még pórul jársz!

Nem ijeszgetésképp..de tényleg...saját tapasztalatom!

21/L

2015. máj. 23. 10:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Már egyszer pórul jártam vele, mert kifogtam egy totál elmebeteg és féltékenykedő csajt. Azóta eltelt pár év, azt hittem, hogy valami változott, de akkor ezek szerint nem. A való életben nem hogy megszólítani, de szemezni se merek a csajokkal, eleinte még a szemezés ment, de már az se. Nem vagyok egy droid vagy ilyesmi, csak egyszerűen félek, hogy megint lelkileg tönkretesz az egyik.
2015. máj. 23. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!