Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tarskereso oldalakon is sok a komolytalan (sajat tapasztalat alapjan )?
Sok a komolytalan igen, ezért nehéz azoknak kiszűrniük, akik tényleg komoly társra vágynak. De egyre többen ezeken az oldalakon találják meg a párjukat és sok embernek bejön ez a fajta ismerkedés, mert gyors, kényelmes, praktikus és nem utolsó sorban több "jelentkező" közül lehet választani jó esetben, mint mondjuk élőben.
De énn megmondom őszintén, hogy nem a neten szeretnék társra találni, mert számomra az személytelen. Tudom, élőben sem egyszerű kifogni azt, aki hozzánk illik, de legalább egyből látod őt hogyan viselkedik, beszél stb. Szerintem sokkal varázslatosabb, nagyobb a kihívás az élőben való ismerkedés. Persze az sem mindegy, hogy hol ismerkedik az ember, mert például saját tapasztalatom szerint disco-ban nem lehet.
Hát rengeteg. Amikor én járok 10-ből minimum 2 csak úgy felregisztrált, sokszor még pasija is van. Aztán vannak a kamus profilok (sokszor modellektől lopják a fényképüket), akik csak arra kíváncsiak mennyien buknak rájuk, stb.
21/F
Nemcsak a foglalt nők regisztrálnak ilyen oldalakra. Gyakran veszem észre, hogy bizony nős, v. csak szimplán foglalt férfiak is keresnek egy-egy alkalomra nőket. Erről még riport is készült a tv-ben.
Nagyon fontos, hogy mielőtt valaki találkozik a neten kiszemeltjével élőben, azért lásson az illetőről egész alakos v. közeli képet is, illetve azért legyen egy-két levélváltás, hogy mégis kivel állunk szemben. Ja és igen, a személyes ismerkedés a legfontosabb, tényleg nem szabad sokáig e-mail váltással húzni az időt, mert koppanás lehet a vége. Ha valaki tényleg tudatosan, felkészülve vág neki a netes ismerkedésnek és ki tudja szűrni a normális embereket, akkor így is lehet párra lelni.
Bár továbbra is azt gondolom, hogy a netes társkereső oldalak egy húspiachoz hasonlíthatóak v. egy online katalógushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!