Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tarskereso oldalakon is sok a komolytalan (sajat tapasztalat alapjan )?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 06:35
11/15 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy kell pár levél, fénykép. A levél tartaémából, szövegből szinte azonnal ki lehet szűrni, ki milyen és mire keres. Nem ezzel van bajom. Tisztelt válaszoló aranyos élőben, de nem járok szórakozni, oké konditeremben lehet dumálni, ott sincs ezzel semmi baj. Ott is ilyannal találkoztam ott volta barátnője. A másik szerintem én idősebb vagyok, ezért nem járok szórakozni. Így elég nehéz. A múltkor azért uatsított el a fiatalabb, mert nem anninak nézek ki, hanem fiatalabbnak. Na még ilyennel sem találkoztam. Hát ezen is túl vagyok. Na ezért inkább befejezem, nár nincs türelmem ehhez. Igaz egyedül sem jó, de ez van.
12/15 A kérdező kommentje:
Hat valoban ez van, annyit tennek meg hozza,sokszor az aki keres(feri, no) akar 10, 10+ fitalabbat is ohajtana.Ferfiaknal sem a legelonyosebb helyzet,holgyeknel viszont nem ertem.....hadd nem mondjam,az ido dolgozik es sajnos lathatoan.
2012. dec. 7. 06:12
13/15 anonim válasza:
Te arra gondolsz, egy 40 férfi fiatalnak számít, míg a nő nem. Ez igaz. Viszont nézd meg néhány férfi hogy néz ki. A másik igen én legfeljebb a velem egyidős, de inkább fiatalabbakkal jövök ki.
14/15 A kérdező kommentje:
Inkabb arra gondoltam ,ha egy 40-en tuli holgy 10 evvel fiatalabb ferfit is szivesen fogadna,pillanatnyilag mukodhet a kapcsolat, de 10-15 ev multan erosen valtozhat az imazs nem kimondottan a partnerno elonyere.
2012. dec. 7. 09:14
15/15 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt írom, de egy kicsit már eltértetek a kérdéstől. Ismerkedjetek (neten v. élőben), aztán majd lesz valami. Én sok sikert kívánok mindenkinek ahhoz, hogy megtalálja a számára megfelelő társat. Nem szabad csüggednünk, mert mindenki megtalálhatja a párját, ha hisz benne és tesz is érte. És lehet, hogy nem az első ember lesz a megfelelő, hanem a 2., 3, vagy 10. . Az is lehet, hogy az illető nem egy szépség, de mégis ő lesz számunkra a tökéletes ember, mert passzolunk egymáshoz kívülről-belülről. Csak egy a lényeg: járjunk nyitott szemmel és akkor jön a meglepetés, amikor nem várjuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!