Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg tarskereso oldalakon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg tarskereso oldalakon miert ilyen nehez az ismerkedes? Miert nm veszik komolyan es tunnek el?

Figyelt kérdés
Vkire rairok v ram ir es mondja h helyes vagyok... Beszelgetunt es eltunnek. Maguktol nm irnak ram, nagyon szukszavuak, alig irnak vmit... legtobbszor egy mosoly es ennyi.Ha ismerkedni akar es szimpatikus vagyok miert nem tud "flortolni", magatol irni es talizni? Hol lehet jol ismerkedni? Vmi praktika ismerkedesre? Nektek jobban megy?
2016. ápr. 23. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokan várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön, sajnos elég gyakori az ilyen. Még valószínűbb, hogy kamusok, vagy képgyűjtők, de vannak akik csak simán túl gyávák megmondani, hogy nem jössz be nekik, és egyszerűen eltűnnek. Vagy közben találtak jobbat.

17F/a

2016. ápr. 24. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt se hiszem el hogy minden pasi 180-195 cm. Írja levelezne beszélgetne mégse válaszol vagy egy két levél után eltűnik.
2016. ápr. 24. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Interneten egyszerűen nem jön át úgy az ember, mint élőben. Csak látsz egy képet, néhány sor szöveget (ha van), az egész olyan, mint egy húspiac: pörgeted a portékát, nézegeted, hogy megfelelő-e, ez is jó, az is jó. Találsz egy nagyon jó pasit, hagysz lábnyomot vagy ráírsz, de ő sosem válaszol, még csak meg sem nézi a profilod.

Másik: szerintem közrejátszik a bőség zavara is. Annyi jó pasi van egyszerre, annyi a lehetőség, hogy ha egy nem jön össze, akkor ott lesz a másik.

Arról nem is beszélve, hogy például én egyszerűen nem tudtam senkivel normálisan elbeszélgetni romeon, aki jóképű, az egy értelmes mondatot sem tud kinyögni. Pedig biztos, hogy vannak intelligens, jól kinéző srácok is, csak nem tudom, hol :D

Még annyit, hogy társkeresőn is meg lehet ismerni az igazit, de ahhoz is ugyan akkora adag szerencse kell, mint élőben találkozni vele. Hiszen regisztrálva vagyok több ezren is, lehetetlen, hogy minden profilt megnézz, folyton jönnek újabbak... Szerencse kell hozzá.

Úgyhogy én ez utóbbi miatt letöröltem magam, és nem is ismerkedek sehol; persze azért hiányzik, hogy legyen valakim, és sokszor van szɑr kedvem emiatt, de inkább nem érdekel többé, aztán majd lesz valahogy (valahogyan mindig lesz, hiszen nem áll meg az élet)

21F, meleg

2016. ápr. 24. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább személyesen az Alterego-ban próbáljatok ismerkedni, Magnum vagy más szaunák.

Én utoljára jópár éve voltam, de akkor jó pasik voltak az Alterben, sok külföldi és magyar helyes srác.

2016. ápr. 24. 13:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Alterrol azt hallottam, hogy sok az idosebb es hogy szexet keresnek ott az emberek.

Esetleg a ludasban lehet ismerkedni? Ferfi napon

2016. ápr. 28. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy nézzük, BÁRHOL lehet ismerkedni, ugyanakkor sehol sem.

Ha meg kell találnod a megfelelő személyt, akár szó szerint be is kopogtathat az ajtódon, ha pedig nem jött el az ideje, a létező összes meleg szórakozóhelyen keresheted, akkor sem fogod megtalálni...

Marhára idegesítő, de az ismerőseim beszámolóiból és a saját tapasztalataimból én ezt szűrtem le. Nekem ez a mániám, hogy mindenkinek felteszem a „Hogy ismerted meg a párod?” kérdést, és mindig ugyan azok a válaszok szoktak ismétlődni: ismerős ismerőse által találkoztunk valahol; egyáltalán nem volt kedvem elmenni, de elrángattak, és ott megismertem; X helyen futottunk össze, és ha egy picit is másképp alakul, sosem találkozunk; elhatároztam, hogy nem ismerkedek többé, egyedül fogok meghalni, és akkor csak úgy egymásba botlottunk.

Olyat is hallottam, hogy társkeresőn csak rossz élményei voltak, és amikor elhatározta, hogy törli a profilt, akkor írt rá a nagy Ő.

Egy biztos: én akárhogy kerestem, akárhogy próbáltam belelátni a nagy szerelmet fiúkba, mindig nagy csalódás lett a vége, na meg összetört szívek... Nem lehet keresni, nem lehet erőltetni akárkivel, egyszóval nem lehet kontrollálni, és ez az, ami engem például kikészít, mert én szeretek mindent irányítani az életemben – csakhogy ezt nem fogom tudni. Egyszerűen csak megtörténik magától, aztán elmúlik. Aztán újra megtörténik, újra elmúlik.

Vagy nem tudom, lehet, hogy az egész, amit leírtam, tévedés, és ha keresed, megtalálod... Fene tudja...

21F

2016. ápr. 28. 18:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Utcán Pesten annyi normális fiút szoktam látni. Én ilyet keresek, semmi extra csak normális legyen és kapcsolatot keressen. Annyi ember közül biztos van aki meleg. És őket kéne valahogyan elérnem. Csak hát aki átlagosabb, csendesebb biztos nagyban titkolja, ezért elérhetetlen. Aki meg full meleg és magamutogató, azok vannak fent az oldalon. Úgy érzem, hogy tényleg nem lesz senkim ha csak nem lesz szerencsém. Mondjuk valakiről kiderül véletlenül, vagy pont úgy alakul hogy megtudom róla.
2016. máj. 1. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Ám szerintem is a szerencsén múlik. Vagy valami vonzás törvénye vagy nem is tom :D Akárhányszor elhatároztam, hogy most fent leszek s aktívan keresem, ráírok az új tagokra, kép nélküliekre sose jött össze. Elbeszélgettem 5,10,15 emberrel, sokba beleképzeltem a szerelmet de semmi nem jött össze! Semmi! Eltünt, nem írt vissza, nem írt magától, nem voltam szimpi neki, nekem nem volt szimpi, vagy épp a tali volt rossz. Akikkel még beszélgetek, vagy valamivel komolyabb lett, azokat véletlenül találtam, vagy hülyéskedésből. pl: Eggyik sráccal komolytalanul kezdtem beszélni, mert akkor már elegem volt és tötölni akartam magam onnan. És tetszett neki ez a komolytalanság és felvettük egymást facera. Sajna nem jött össze a kapcs. de azóta is beszélgetünk, haverok vagyunk.
2016. máj. 1. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!