Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy az alacsony önértékelésem miatt nem találok társra?
20 éves fiatalember vagyok, és még nem volt egy kapcsolatom sem, se hosszútávú, se alkalmi. Egyetemista vagyok, és egy eléggé színvonalas intézménybe járok, amiből kifolyólag szabadidőm sem akad sok. Viszont úgy érzem, ez is csak egy a sok kifogás közül. Sosem éreztem magam elég magabiztosnak, hogy közeledjek, illetve ha megtettem, visszautasítottak. Azonban mostmár kellemetlennek érzem, hogy a barátaimnak is van szerelmi élete, és nekem még mindig nincs. Rendkívül zárkózott vagyok és a legközelebbi barátaimnak sem tudok teljesen megnyílni. Sokszor a virtuális világba menekülök (videójátékok), hogy ne kelljen foglalkozni a valós problémáimmal... Az ismerőseim rendkívül intelligens és humoros, valamint megbízható egyénnek tartanak. Lehet, hogy sosem fogok erre megérni, vagy csak az önbizalom hiánya miatt érzek így?
A válaszokat előre is köszönöm.
Mi az hogy jo benne ?
Ezert kell az akarat es az elszantsag meg kell tanulni de meg ha teljesen tehetsegtelen is Abban amit elkezd bar azt ketlem hogy valaki nem ismerne fel a keppesegeit vagy mihez is van kedve az edzoterem csak egy pelda volt. Barmelyik sport amit valaszt az johatassal lessz ra es tud ismerkedni uj baratokat szerezni ha nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!