Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ilyen iszonyú alacsony...

Miért ilyen iszonyú alacsony az önértékelésem?

Figyelt kérdés

Normális válaszokat,kérlek titeket! 17/L

Bármit csinálok,akkor se érzem magam egy kicsit se szebbnek,mindig megnézem a másik csajokat, márkás ruhákat vásárolok,kiegészítőkkel,néha smink,hajammal is nagyon sokat foglalkozok,de egyszerűen hányok ha belenézek a tükörbe.tudom hogy duci vagyok, de azok is lehetnek szépek,de én... állandóan elkenődve jövök haza az iskolából majdnem sírva,és csak azon gondolkodom,hogy hányan nézhetnek le engem. szóval hazaérek,és már azon kattog az agyam,hogy két nap múlva mit vegyek fel.nem tudok magabiztos lenni,sehogysem...

2012. szept. 4. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem is alacsony.

vékony vagyok de csunya

2012. szept. 4. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyilván hiába öltözöl szép ruhákba ha téged az zavar hogy duci vagy. Ezen nem szépít a ruha. Ezzel el kell kezdeni diétázni, sportolni, tornázni, a kilókat leadni és formás lennél, máris sokkal jobban néznél ki. Azon kell változtatni ami zavar magadon és változtatni lehet rajta.
2012. szept. 4. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
kb mintha én irtam volna le csak én nem duci vagyok hanem sovány és semmi mellem,nem huzom ki magam stb..... de annyi h le kell sz.arni más hogy néz rád mert igazából senkit se érdkel hogy hogy nézel ki csak beképzeled magadnak:)
2012. okt. 10. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!