Mit tegyek ha magamat is átvertem, és alacsony az önértékelésem?
Figyelt kérdés
Úgy ismertem meg egy lányt, hogy dühből (mert a másik dobott), odamentem és leszólítottam(kb. az a 3mp. határozottság voltam) és lekezelően viselkedtem, meg béna is, és csalódott, hogy a másik lány dobott. A lényeg, hogy akit megismertem lány nagyon jó, nekem volt az a 3mp.-em, és utána a beképzeltség, csak ottmaradtam, hogy nem tudom kiverni a fejemből a csajszit, mert ő határozott, én meg kiderült, hogy nem, még ha mutattam is a menőt...A lényeg, hogy csalódtam magamban, amiért nincs önbizalmam, és kiderült, hogy egy értékes embert bántottam.Meg, hogy nincs már ő sem...2012. jan. 11. 17:15
1/2 anonim válasza:
Most ebbe mi a kérdés? Kisírtad itt magad, aztán várod a megváltást.. hát gratula. Lépj túl rajta és keress mást! 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!