Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak bolondulok az alacsony és nagyon helyes srácokért? : P (18/L)
Tudom ,hogy a legtöbb lány nem örül éppen ha a pali alacsonyabb de mit lehet tenni nekem annyira bejön ha a srác a kisebb :) . Persze nem ilyen kopasz falfehér nagyfülü 155 cm gnómokra gondolok hanem aki nagyon helyes és nagyon vonzó és még a tetejébe alacsony is :O ÚÚÚhhh :D Mondjuk pl: mint robert downey jr fiatalabb korában (bár izmosabb lehetett volna) :D
Bár én magas lány vagyok , 178cm és 60 kg és eléggé vékony vagyok amúgy és annyira szeretem mikor egy nálam alacsonyabb srác átkarol az izmos karjaival , nekem az alakjuk is jobban tetszik , olyan jó fenekük van :P Persze
Persze lehet hogy ezzel csak én vagyok így és hülyének néztek :D És tényleg nem az alacsonyság fog meg hanem ha nagyon helyes és izmos és úgy alacsony :D Ilyenből amúgy nagyon kevés van :(
Most ez nem normális dolog? Mondjuk olyan 165-175 cm között?
Nem teszem. Nem hiszem hogy megfelelnél az elvárásaimnak :D Chhhhhh.
A kisebbségi komplexus nem érdekel :D Legyen már férfi...
Milyen zsiráááf? :D :D :D kapdbe :D
Így látatlanba meg sajnos nem tudok mit mondani ,bocsi :)
És hadd döntsem el én ,hogy helyes srácozok -e , ne szólj már bele hogy írjam le légyszíves ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor húzz el innen.
Nana kis t.knyos agyilag szivacs elvileg nagykorú r.bikém nekem te nem fogsz olyanokat írni, hogy húzz el, kinek képzeled te magad drágaságom? :) Nehogy egy jó nagy f.sszal szájbaverjelek... :) és ezt most ne orálnak értsd, hanem szó szerint drágám...
Amúgy jó nagy kanborz vagy, én fiú létemre vagyok 185cm :)
Te meg kinek képzeled magad ,hogy ilyeneket írogatsz ,hogy majd jól szájbaverlek egy nagy f*sszal? Hát persze hogy nem értem orálnak mivel gyanítom a te kis mügyüröd és a nagy f*sz között JÓ NAGY különbség van ;) És megütnél egy lányt? ez is csak azt bizonyítja : CSICSKA VAGY
és takarodj el innen, ha nem tetszenek a kritikáim ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!