Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak bolondulok az alacsony és nagyon helyes srácokért? : P (18/L)
Tudom ,hogy a legtöbb lány nem örül éppen ha a pali alacsonyabb de mit lehet tenni nekem annyira bejön ha a srác a kisebb :) . Persze nem ilyen kopasz falfehér nagyfülü 155 cm gnómokra gondolok hanem aki nagyon helyes és nagyon vonzó és még a tetejébe alacsony is :O ÚÚÚhhh :D Mondjuk pl: mint robert downey jr fiatalabb korában (bár izmosabb lehetett volna) :D
Bár én magas lány vagyok , 178cm és 60 kg és eléggé vékony vagyok amúgy és annyira szeretem mikor egy nálam alacsonyabb srác átkarol az izmos karjaival , nekem az alakjuk is jobban tetszik , olyan jó fenekük van :P Persze
Én kinek képzelem magam? :D Az atyaúristennek nem tudtad? :D
Szeretnéd te bizony az én f.szomat szopogatni, ny.logatni :)
Te meg nem lány vagy, hanem egy retard, ny.mi kis sz.rencsétlen, agyilag kb 5éves szinten vagy :)
Milyen kritikáid? :) Nekem vannak kritikáim feléd, és neked nem tetszik, olvasd már vissza r.bikém :)
Arra nem vagy jó hogy egyszer megrakjon az ember... Sugárzik az értelem rólad "szivecském" ;)
Hehe :D Szánalmas vagy de nem gyengén :D Tudod ki szeretné a bébi répádat a szájába venni? anyukád maximum :D
"Te meg nem lány vagy, hanem egy retard, ny.mi kis sz.rencsétlen, agyilag kb 5éves szinten vagy "
Igen én meg nem lány vagyok hanem agyilag öt éves szinten vagyok :( Kemény és értelmes oltások ezek :(
De nem veszek komolyan egy ilyen fiúcskát mint te . Nem tudom mi alapján tartod többre magad de javaslom folytasd a f*szcibálást mintsem ,hogy itt bizonygasd neten mennyire kemény vagy !
:,D Magadat égeted, én többet már nem reagálok a "válaszaidra" felőlem írogathatsz csak akkor legalább egy értelmes mondatot hozz össze légyszíves ;)
Utolsónak meg : Hát attól függ :) Végülis ha az arcod meg a külsőd ápolt meg még okos és jó fej is vagy és nem vagy töketlen akkor oké :)
El kell fogadnotok, hogy a társadalom rétegződik.
Aki nem értené: Mindig voltak, s lesznek is ilyen beállítottságú hölgyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!