Hogy lehet terhesség alatt helyes testtartással lenni? És ha nagyon alacsony a normál testhőm, a 36,6lehet hőemelkedés?
1.kérdéshez:
ha kihúzom magam,a lapockám,akkor a hasam feszül és ez kellemetlen,viszont ha "begörbülök",akkor a hátam fáj.Esetleg valami mágneses tartásjavítót lehet használni?
2.ilyen alig 36°vagy egy kicsivel afölött van a "normál" testhőm,és a fiam beteg,NEM lázas,viszont nekem fáj a bőröm,mint mikor lázas vagyok.De a hőm csak 36,6°.Ezt már kezeljem?És mivel?
37-től van hőemelkedés. Én 38-tól szednék csak gyógyszert. Az a legbiztosabb, ha Te is elmész dokihoz, főleg várandósan ajánlott, döntse el ő, hogy mi van veled.
Hátfájásra nem tudok sajnos mit mondani.
Hány hetes vagy?
17+3hetes vagyok.egész éjjel megvolt ez a "fáj a bőröm" tünet.éjjelre vettem be egy fél panadolt.ma hívtam a védőnőm,hogy mégis mit csináljak,azt mondta szerinte se kell ezt kezelni,sok folyadék,és maradjak ágyban.na mintha ez egy 14hónapos aktív gyerek mellett csak úgy menne:-S
meg ha nem javul este ügyelet.
Az én testhőm is lent van, 36-36,4 között. És elég gyakran úgy ég az egész arcom, mint mikor hőemelkedésem van. A védőnő és a dokim szerint ez nem probléma, terhességnél előfordulnak ilyen "tünetek" is.
Hátfájás ellen én az elejétől végzek háterősítő gyakorlatot: terpeszállás, térdek behajlítva, törzs előredönt, karok a fej mellett magasban. Lábbal rugózni egy párat, majd karok a test mellett, 2x rugózás, majd karok vissza fel, közben rugózás. Zene mellett nagyon kellemes.
Egy gyógytornásztól tanultam ezt, és nekem nagyon bejött.
Pluszban szoktam 0,5 kg-os súlyzóval a lapockán lévő izmot erősíteni, a doki szerint lehet, de csak addig, míg nem feszül tőle a hasam.
A pocak már hatalmas, ráadásul ülőmunkát végzek, mégsem fáj a hátam, se a derekam.
28 hetes km.
köszönöm a válaszokat.tuti náthám van,mert már a torkom is kapar rendesen,szerencsére "lázam" nem lett magasabb.Viszont még mindig fájok.
megpróbálom ma éjjel kialudni magam.Ma már apa is itthon van,tud kelni a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!