Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elképzelhető, hogy az alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy az alacsony önértékelésem miatt nem találok társra?

Figyelt kérdés

20 éves fiatalember vagyok, és még nem volt egy kapcsolatom sem, se hosszútávú, se alkalmi. Egyetemista vagyok, és egy eléggé színvonalas intézménybe járok, amiből kifolyólag szabadidőm sem akad sok. Viszont úgy érzem, ez is csak egy a sok kifogás közül. Sosem éreztem magam elég magabiztosnak, hogy közeledjek, illetve ha megtettem, visszautasítottak. Azonban mostmár kellemetlennek érzem, hogy a barátaimnak is van szerelmi élete, és nekem még mindig nincs. Rendkívül zárkózott vagyok és a legközelebbi barátaimnak sem tudok teljesen megnyílni. Sokszor a virtuális világba menekülök (videójátékok), hogy ne kelljen foglalkozni a valós problémáimmal... Az ismerőseim rendkívül intelligens és humoros, valamint megbízható egyénnek tartanak. Lehet, hogy sosem fogok erre megérni, vagy csak az önbizalom hiánya miatt érzek így?

A válaszokat előre is köszönöm.

2019. júl. 24. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Én a fantáziámba menekülök, de nagyon régóta. Utolsó nekifutásként be is fejezem az egyik régi történetemet, ha semmit nem érek el vele, akkor legalább tudom, hogy amit lehetett megtettem a siker érdekében, de a világ nem vevő rá. Másban meg úgyse vagyok jó.
2019. júl. 24. 22:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Jogos feltevés, de vajon mi lesz ez után? Normális, ha nem tudunk beilleszkedni?
2019. júl. 24. 22:06
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Hagyj fel a videójátékokkal meg az ilyen időrabló hülyeségekkel. Lehetsz te humoros meg intelligens, de a nők is a külsőt nézik prioritásban. Tehát nyomás le a konditerembe. Pont kifutná a videójátékra fordított időből.
2019. júl. 24. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem huzd ki a fejed a valagadbol eloszor.

Aztan szepen alj fel a monitor elol szedd ossze magad irany a GYM, nem ket nap alatt leszel izmos szoval akarat es elszantsag kell de a celt mar ismered . Kezdj el haverkodni akar csajokkal is ne legyel befeszulve toluk legyenek csaj barataid rajta keresztul meg ismerhetsz meg tobb lanyt... es egyszer ugy is ossze jon valami ennyi.

Tanulj meg lazan komunikalni.

2019. júl. 25. 00:06
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

#2-3

A Tesitanárok Országos Szövetsége kiutal 1-1 "Arany Hónaljszőr" kitüntetést a lelkes toborzómunkáért.

#És most komolyan

Miért kell mindig ezt erőltetni, létrehozva ezzel egy ezredik klónt? Nincs még elég üresfejű "Mr.Gyurma" a világban akik majdnem mind a saját tükörképükre izgulnak fel, mert "höhőőőj de menő vagyok!"

2019. júl. 25. 00:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem a környezetem tett zárkózottá. Én mindig vidám, energikus, sportos voltam fiatal koromban, de általában az iskolában gúnyolódással sokszor teljesen elvették a kedvem mindentől.

Mindegy hogy miért, de szóban bántottak nap mint nap. Leamortizáltak lelkileg és már nevetni is elfelejtettem, igen szégyellek nevetni társaságban a mai napig.

Viszont egyetemre normális emberek járnak (többnyire) és kezd visszatérni az önbizalmam, mert velük tudok beszélgetni normálisan, rájöttem, hogy nem bennem van a hiba (vannak hibáim, de azokról tudok és igyekszem változtatni rajta).

A tanácsom az, hogy beszélgess a csoporttársaiddal, lehetőleg először fiúkkal, próbálj meg velük megbarátkozni. Pl. amikor bemész a terembe (kisméretű terem :D) akkor köszönsz...alap. HA nem köszönsz akkor suttyó parasztnak fognak gondolni egyébként. Sokszor ilyen apróságokon múlik. :D

Előadó termekbe ülj le valaki mellé, csak úgy, hátha óra közben ő kérdezni akar valamit vagy csak spontán elkezd hozzád dumálni.

Aztán ha megismersz embereket akkor azoknak mindig köszönj amikor találkoztok (volt olyan, hogy beszéltünk korábban és amikor megjött akkor nem köszönt, nem rázott velem kezet) és próbálj meg velük beszélgetni és MEGBARÁTKOZNI! Legyél velük szemben kedves és segítőkész! Dumálj velük facebookon is.

Velem pl. rengetegszer volt úgy, hogy nem beszéltem még a személlyel, de azért névről ismertük egymást felvett face-n ott dumáltunk sulis dolgokról, majd suliban is egyszerűbb volt ezután vele dumálni (ezt csak azért mondom ha problémád lenne a személyes bemutatkozással vagy ilyesmi).

Utána meg meg kell próbálni velük szabadidődben találkozgatni (általában ez mindig kocsmázás, tapasztalataim szerint... de azért nem ritka a mozizás sem stb).

És igen ezeken a helyeken akár még csajok is felbukkanhatnak akikkel megismerkedhetsz.

Tanácsom még: Próbálj meg valami olyasmit csinálni videójátékozás helyett amivel közönséget tudsz magad köré gyűjteni pl.: gitározás, a zenét mindenki imádja... és ez máris egy olyan dolog amiről tudsz beszélgetni a suliban.

Ha videojátékozol (én is szoktam) akkor csak "lúzerekkel" találod majd a közös hangot, kivéve ha valami infós szakra jársz mert akkor azért tudsz dumálni a videojátékokról is.

Szóval lépned kell én leírtam mit tehetsz, de siránkozni nem éri meg főleg nem a GYK-n.

22/F

2019. júl. 25. 01:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Tipikus életképtelen egyetemista... Még csajozni sem tudsz, pedig annál egyszerűbb dolog nincs a világon!
2019. júl. 25. 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Hiaba fogsz puffogni sebki nem mondta hogy izom agynak kell lenni, csak mennyen el mozogni az mindenre pozitivan hat az elmere es a testre is onbizalmat ad.

Nagyon is szamit a kulso a ferfi es a no reszerol is az onbizalom es az akarat ezt mind megtudja kapni a sportban.

2019. júl. 25. 12:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Feltéve, ha jó benne. Ha nem akkor a többiek szidalmazását fogja kapni "azé' vesztettünk mer' béna vagy!" (foci esetén súlyosabb sértések és vulgárisabb nyelvezet)

Sportolni egyedül jó csak. Ha van miből.

2019. júl. 25. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Sprotoláshoz nem kell pénz... Menjen futni, vagy simán tornázzon otthon. Ha ide tud kérdéseket írni, akkor van net, van egy rakás videó különböző olyan edzésekről, amihez súly se kell. Rinyálni, meg hisztizni a legkönnyebb... :D
2019. júl. 25. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!