Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi nőknél sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi nőknél sikertelen fiú/férfi van mostanság?

Figyelt kérdés

Facebook csoportokban, meg személyesen is tapasztalja az ember hogy rengeteg magányos, sikertelen férfi van. Több 10 ezer 25-50 közötti ferfi “nyavajog” az interneten hogy xy éve nincs senkije vagy még sosem volt! Ezek az emberek pl hogy tudnak magabiztosan dolgozni mondjuk 40 éves fejjel, nők között , vagy sikeresebb 20 éves fiúk melett , mikor lehet ők még szűzek 40 évesen , vagy egyetlen élményűk pénzért prostinal kapták meg?

Tegyük fel lehet ez az oka a sok “beteg” embernek? Ezért van ennyi állatkínzás, bűntény stb, mert ezek az emberek nem tudjak elfogadni hogy leélik az életüket egyedül és sose lesz senkijük? Mindezt persze valószínűleg a külsejük vagy a nem megfelelő anyagi helyzetük miatt!

2019. júl. 24. 14:44
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
26%
K*rvázni kevés embernek van gusztusa, egy vadidegen emberrel maszatolni, miko aznap már átmentek rajta többen. Ráadásul egy-három napi bért odaadni egy óráért sem utolsó probléma.
2019. júl. 26. 07:52
 42/48 anonim ***** válasza:
43%

Igen, a korhazi apolonak es a raktarosnak nincs havi 200 rugoja erre :)

Azert szuzek...

2019. júl. 26. 08:49
 43/48 Lazy Lover ***** válasza:
75%
Nekem lenne pénzem prostira csak gyomrom nincs hozzá nem utolsó sorban itthon rengetegen tengődnek minimál béren
2019. júl. 26. 09:25
 44/48 acelsziv ***** válasza:
48%
39: Ezzel ki is mondtad, hogy a nők nagy része nem éri be a külsőségekkel. És hiába vagy egy kigyúrt túltanult akárki. Ha a belsőd csak annyira vonzó, mint egy tál rohadt paradicsom akkor bizony érthető, hogy egy valamirevaló nő nem akar veled kezdeni. De hidd el, ha belül rendben vagy akkor nem kell kigyúrtnak meg diplomásnak lenned ahhoz, hogy legyen valakid. Élő példa erre sok millió vézna/túlsúlyos/szakmunkás/stb férfi akiknek van párja.
2019. júl. 26. 12:12
 45/48 anonim ***** válasza:
59%

" most meg sírnak hogy jaaj nem születik elég gyerek..."

Ami azt fogja eredményezni hogy a 30%-nyi gyerekből 17 lesz pasi és 13 nő - kivándorlok.

Na akkor mekkora hisztit fogtok ide levágni ?

2019. júl. 26. 17:10
 46/48 anonim ***** válasza:

"Igen, a korhazi apolonak es a raktarosnak nincs havi 200 rugoja erre :)

Azert szuzek..."

Tündér bogaram a szüzességek elvesztése nagy átlagban 14-20 között megtörténik. Ekkor az emberek 90%-a még nem is dolgozik hanem tanul. Ennyit arról hogy pénz kell hozzá.

Amit ti látok ezen a fórumon az egy 2%-os kisebbség.

2019. júl. 26. 17:42
 47/48 anonim ***** válasza:
75%
46: Mindamellett, hogy az idézett mondatot teljes mértékben ellenzem és nem tartom jó felfogásnak, de a te érved sem teljesen állja meg a helyét. 16 évesen általában azok vesztik el először, akik motoroznak, buliznak , "vagányabbak". Igen, nem dolgoznak, de a szülők lóvésabbak.
2019. júl. 26. 18:22
 48/48 anonim ***** válasza:
75%
44: Belsőre rendben gondolom magam, nem vagyok "rothadt paradicsom". Hiszen a kollégák, barátok, általában az emberek szeretnek, csak a nők nem. Való igaz, hogy nem szeretek pl utazgatni. De ha a nőknek a mászkálós-világlátós élet kell, én nem fogok olyanra változni, mert az nem én vagyok. Erre mondtam, hogy önfeladásba nem fogom "fejleszteni" magam. Vagyis nem fogok olyat csinálni, ami egyébként egyáltalán nem vonz, csak azért, hogy barátnőm lehessen.
2019. júl. 26. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!