Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi nőknél sikertelen fiú/férfi van mostanság?
Facebook csoportokban, meg személyesen is tapasztalja az ember hogy rengeteg magányos, sikertelen férfi van. Több 10 ezer 25-50 közötti ferfi “nyavajog” az interneten hogy xy éve nincs senkije vagy még sosem volt! Ezek az emberek pl hogy tudnak magabiztosan dolgozni mondjuk 40 éves fejjel, nők között , vagy sikeresebb 20 éves fiúk melett , mikor lehet ők még szűzek 40 évesen , vagy egyetlen élményűk pénzért prostinal kapták meg?
Tegyük fel lehet ez az oka a sok “beteg” embernek? Ezért van ennyi állatkínzás, bűntény stb, mert ezek az emberek nem tudjak elfogadni hogy leélik az életüket egyedül és sose lesz senkijük? Mindezt persze valószínűleg a külsejük vagy a nem megfelelő anyagi helyzetük miatt!
" Több 10 ezer 25-50 közötti ferfi “nyavajog” az interneten "
Nem hinném, hogy több 10 ezren írogatnak gyakorira.
Rettentően eltúlzod, ne magadból indulj ki.
“Ezért van ennyi állatkínzás, būntény, stb. ...”
Wtf? Napi gyakoris hülyeségek...
“
Nem hinném, hogy több 10 ezren írogatnak gyakorira.
Rettentően eltúlzod, ne magadból indulj ki.
”
Lépj be egy Facebook tarskeresős csoportba. Egy nő kitesz egy képet és több ezer ajánlat érkezik rövid időn belül. Ezek mind a sikertelen ferfiak!
A kérdésből kimaradt de nem lényeg! Én házas vagyok 12 éve! 😀
Jelen, 35F, noknel sikertelen.
Sokan vagyunk nagyon. A "jopasik" osztozkodnak, mi koplalunk. De ugyanugy mondhatod, hogy Magyarorszagon ivovizzel huzod le a budit, Indiaban meg olik egymast az ihato vizert. A vilagon nem igazsagos az ujraelosztas semmiben, ha az lenne, megallna a fejlodes es bekoszontene a falanszter. Marx bacsi csettintene.
Viszont fejleszteni kell anyagiakban, nyelvtudasban, Azsiaban jo P4P lehetosegek vannak a hozzank hasonlo ferfiaknak.
Állatvédő vagyok!
Ez csak az én elméletem hogy ezek a beteg arcok ebben élik ki magukat! Most gondoljatok bele ha a prostik nem lennének! Mennyi férfi nem jutna szexhez? Hosszú távon mit okozna ezeknek a viselkedésükben?
Igen, ez a gozleereszto szerep. Koszonhetoen a tul magas (noi) igenyeknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!