Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi nőknél sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi nőknél sikertelen fiú/férfi van mostanság?

Figyelt kérdés

Facebook csoportokban, meg személyesen is tapasztalja az ember hogy rengeteg magányos, sikertelen férfi van. Több 10 ezer 25-50 közötti ferfi “nyavajog” az interneten hogy xy éve nincs senkije vagy még sosem volt! Ezek az emberek pl hogy tudnak magabiztosan dolgozni mondjuk 40 éves fejjel, nők között , vagy sikeresebb 20 éves fiúk melett , mikor lehet ők még szűzek 40 évesen , vagy egyetlen élményűk pénzért prostinal kapták meg?

Tegyük fel lehet ez az oka a sok “beteg” embernek? Ezért van ennyi állatkínzás, bűntény stb, mert ezek az emberek nem tudjak elfogadni hogy leélik az életüket egyedül és sose lesz senkijük? Mindezt persze valószínűleg a külsejük vagy a nem megfelelő anyagi helyzetük miatt!

2019. júl. 24. 14:44
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
A frusztrációt az okozza, hogy a mai világban ki van téve minden a kirakatba. Az jön le az egészből, hogy mindenki boldog, mindenkinek jól megy, mindenki naponta 2X szexel. Aztán a valóság meg maga a gyász, de ez már nem publikus.
2019. júl. 24. 16:33
 22/48 anonim ***** válasza:
88%

Tarskersokokn a pasik 50%a hazas es alkalmi szexet keres vagy szeretot.

Szoval mirol is beszelunk ???

2019. júl. 24. 17:04
 23/48 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem azt kellene csinàlni, hogy amék férfi már X ideje nem volt nővel kapna egy igazolást és ha felmutatná a neki tetsző hölgynek, annak közelező lenne..... vele. Na ki a fa.. a gyerek? Kitaláltam vagy jitalàltam?
2019. júl. 24. 18:06
 24/48 anonim ***** válasza:
Mert mit számít hány nővel voltál, vagy voltál e? Neked az a melód, hogy méregesd a makkodon a strigulákat, ezért kapod a fizut, vagy mi? Mégis milyen hatása van a párkapcsolatnak arra, hogyan végzed a munkád? Mesélj!
2019. júl. 24. 20:03
 25/48 anonim ***** válasza:
32%
Több millióan vannak itthon, akik nem kapnak nőt. Erről szól a kapitalizmus. A túlzott verseny és a kirakat. Személy szerint örülnék egy arab világnak, ahol meg van mondva, mit viselhetnek a nók és hogyan viselkedhetnek. Akinek nem tetszik, mehet a gulágra kényszermunkára.
2019. júl. 24. 22:46
 26/48 anonim ***** válasza:
Hogy hitelt kelljen felvenni a jegyajandekra a lany csaladjanak, hogy hazasodhass? Naon fatya cucc az....
2019. júl. 25. 06:36
 27/48 acelsziv ***** válasza:
52%
25: Te se hülyülsz már meg... És mi lenne, ha spártai világ lenne, ahol a férfinak kell megütni a mércét. Akkor kisfiam te meg a haverjaid már repülnétek le a Taigetoszról.
2019. júl. 25. 11:40
 28/48 anonim ***** válasza:
83%
27 épp most van a spártai világ, ahol minden felelősség a férfiaké és a nők elszámoltathatatlanok. Mármint a nyugati kultúrában. Te kis tajgetosz r*bi
2019. júl. 25. 13:10
 29/48 anonim ***** válasza:

Országos szinten MO-n olyan 200 ezer körülire becsülik.

Én 20 évesen voltam először nővel se előtte se utána nem kínoztam se állatot se embert.

2019. júl. 25. 19:20
 30/48 anonim ***** válasza:

"amék férfi már X ideje nem volt nővel kapna egy igazolást és ha felmutatná a neki tetsző hölgynek, annak közelező lenne..... vele. "

Most gondolj bele hogy bejössz egy 150 kilós meleg kan cigánynak és akkor ezen elv szerint ő meg pl téged erőszakolhatna meg. Vagy lehetne mondjuk Gangbang-be 15 ilyen. Gondolom halálra röhögnéd magad. Meg a székeléssel se lennének többet gondjaid.

2019. júl. 25. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!