Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi nőknél sikertelen fiú/férfi van mostanság?
Facebook csoportokban, meg személyesen is tapasztalja az ember hogy rengeteg magányos, sikertelen férfi van. Több 10 ezer 25-50 közötti ferfi “nyavajog” az interneten hogy xy éve nincs senkije vagy még sosem volt! Ezek az emberek pl hogy tudnak magabiztosan dolgozni mondjuk 40 éves fejjel, nők között , vagy sikeresebb 20 éves fiúk melett , mikor lehet ők még szűzek 40 évesen , vagy egyetlen élményűk pénzért prostinal kapták meg?
Tegyük fel lehet ez az oka a sok “beteg” embernek? Ezért van ennyi állatkínzás, bűntény stb, mert ezek az emberek nem tudjak elfogadni hogy leélik az életüket egyedül és sose lesz senkijük? Mindezt persze valószínűleg a külsejük vagy a nem megfelelő anyagi helyzetük miatt!
Tarskersokokn a pasik 50%a hazas es alkalmi szexet keres vagy szeretot.
Szoval mirol is beszelunk ???
Országos szinten MO-n olyan 200 ezer körülire becsülik.
Én 20 évesen voltam először nővel se előtte se utána nem kínoztam se állatot se embert.
"amék férfi már X ideje nem volt nővel kapna egy igazolást és ha felmutatná a neki tetsző hölgynek, annak közelező lenne..... vele. "
Most gondolj bele hogy bejössz egy 150 kilós meleg kan cigánynak és akkor ezen elv szerint ő meg pl téged erőszakolhatna meg. Vagy lehetne mondjuk Gangbang-be 15 ilyen. Gondolom halálra röhögnéd magad. Meg a székeléssel se lennének többet gondjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!