Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek egy ronda férfi nem vonzó? Ezért vagyok
sikertelen?
Miért, neked vonzóak a ronda nők?
2019. máj. 28. 09:02
Megkockáztatom, hogy nem ronda férfi vagy, hanem egy tök átlagos külsejű gyáva pasi.
2019. máj. 28. 09:11
Küldünk zsepit ha sírni akarsz!
2019. máj. 28. 09:20
Itt a gyávaságoddal van baj, nem a külsőddel. Tudom, könnyebben magabiztos az, aki jól néz ki, de mással is kitűnhetsz. Pl. van egy pasi aki külsőleg nem egy Adonisz, viszont kedves, figyelmes, okos, és odavan értem, amiről folyamatosan megerősít. Számmora pl. már ez is vonzó,és ha "mérlegre teszem" egy másik pasival, aki az előnyös külső mellett kevésbé figyel oda rám, kissé nagyképű, és meggyőződésem,hogy ezerrel csapja másnak is a szelet...hát nem a második "verzió" mellett döntök.
A haverjaid pedig ne legyenek oda annyira a külsejükkel, és inkább biztassanak mint lehúzzanak.
2019. máj. 28. 09:25
Most ha azt mondjuk de, az, attól még neked változatlanul nem lesz barátnőd. Úgy van értelme a kérdésnek, hogy te miért nem vagy vonzó a nőknek, ezt meg itt senki nem fogja tudni. Ha a haverjaid szerint azért, mert ronda vagy, akkor lehet úgy is van. De akkor meg mi a kérdés? A csajozós haverjaidtól kérj segítséget, hogy miben tudnál változtatni.
2019. máj. 28. 09:25
2019. máj. 28. 10:20
Itt kiderül, hogy mennyit is ér a bátorság.
2019. máj. 28. 10:21
Szép kis haverjaid vannak, ha ilyenekkel bíztatnak.
2019. máj. 28. 10:35
Igen, könnyű pofazni nem vonzó embereknek a gyávaságról, nyilván ő se lenne az, ha már kamaszkora óta másznának rá a nők, mint légy a légypapírra. A másik a személyiség is genetika egyrészt, a külső megerősítések csak tovább rombolják. Egy ronda férfi ha kedves akkor nyálas, ha férfias akkor bunkó, tökmindegy mit csinál, luzer és nem csak a nők szemében, hanem mindenkiében, persze kérdező te nem feltétlen vagy ennyire szerencsétlen, azt nem tudom.
2019. máj. 28. 10:40
Így, ahogy a 9-es írta, ott az igazság, a többi mellébeszélés! Akárhogy jönnek az önbizalommal, kisugárzással, egy előnytelen külsejűt fiút/férfit másodpercek alatt elhajtanak a búsba, ha szerencséje van, akkor legalább emberi módon közlik vele, hogy esélye sincs. Ilyen legendákban meg nem hiszek, hogy ez meg ez is ronda, mégis van párja, a párom se jött be külsőre, de a személyisége miatt beleszerettem stb. Ez csak mese habbal, vígasztaló szöveg maximum.
2019. máj. 28. 11:23
Kapcsolódó kérdések: