Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért általános, hogy az a férfi, aki sikertelen a nőknél a nőket szidja?
Hát igen kèrdező,ahogy egyes mondja.
A nőknek hàlistennek van igènye a pezsgèsre ès nem egy sablon szerint akar èlni.
Ez a baj,hogy ezt làtom fèrfitàrsaim elràngatni bàrhova,jajjj fàradt vagyok,jajj ez a baja,jaj az a baja,ez dràga,repülő dràga.
Elkèpesztő,fiatal kislànyok szinte bejàrjàk a vilàgot a korombeli 30-asok meg esznek,budiznak,alszanak,dolgoznak.
Ehhez èn se asszisztàlnèk,engem is kiborìtanak ezek fèrfikènt.
Nekem is van ilyen haverom és számomra ez kibírhatatlan. Ha nő lennék biztos, hogy nem maradnék egy percet sem vele. Neki elég az, hogy otthon van egész nap, munka után nem csinál semmit, lolozik, sorozatokat néz stb. Vele ellentétben én meg mindig mennék, pörögnék.
Az a baj, hogy az ilyen egyszerű emberek nem törekednek semmire, se arra, hogy újítsanak a házon, jobb autóra sem gyűjtenek, és majd 45 évesen semmi igényük sem lesz csak, hogy megigyák a kis napi sörüket. Tisztelet a kivételnek persze, de aki fiatal korában sem ambiciózus egyáltalán, az idősebb korára végképp nem lesz az.
"Elkèpesztő,fiatal kislànyok szinte bejàrjàk a vilàgot a korombeli 30-asok meg esznek,budiznak,alszanak,dolgoznak."
Ja, mert ha fiatal lányként jó s...gged meg két formás melled van, és egy kicsit sminkelni is tudsz, hogy ne egy lángosképű állat legyél, akkor könnyedén leakaszthatsz egy balekot, aki állja a cechet és elvisz ide-oda "bejárni a világot". Fordítva ez kicsit nehezebb lenne...
Ismerek egy csajt, mezei ügyintéző valami járási hivatalban, kb. a bérminimumot keresheti. De mióta egy kopaszodó, sörhasú pasival jár, aki "véletlenül" még elég pénzes is, tele a facebookja a "kicsymmel Egyiptomba" "Maldiv szigeteken" típusú fotókkal. Aztán lehet hasra esni, hogy milyen jól tudják élvezni az életet a fiatal csajok... :D
Nem az a lènyeg 9-es hanem nekik ERRE VAN IGÈNYE.
A korosztàlyom meg egyszerů mint a faèk,àllandòan fàradtak meg otthon döglenek.
Pont nem is fejlődnek sehova sem,dolgozik de semmit se tud felmutatni az èletben,se egy tovàbbkèpzès se egy előrejutàs,se èletèlvezete,így vannak.
Ez engem is kiborìt,fiatal fèrfiakban semmi èlet.
De ez a 85%,semmi cèl,ìgy vannak a kislakàsban közben èlmèny nuku.
Nem csodàlom nők erre nem kìvàncsiak,mert ezek az emberek egy cseppet se fognak többet tenni a dolgokèrt.
Se egy jobb lakàs,se jobb kocsi,se egy egzotikus nyaralàs hanem van a semmibe ugyanaz az unalmas sz_r semmilyen èlet.
Mint egy robot.
Hiàba szídjàk ,,ezeket a nőket" akkor is 26 èves koràra màr valamelyik Seychellesen is volt sőt nèmelyik már komoly vezetői pozìciòban van ès ezt làtom utazgat,baràtnők,Hawaii dizsi bulik.
Tegyètek mèrlegre mièrt tartjàk semmilyennek a mai magyar palikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!