Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért általános, hogy az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért általános, hogy az a férfi, aki sikertelen a nőknél a nőket szidja?

Figyelt kérdés
Ismerősöktől is mindig ezt hallom. Ha megnézem, azok a lányok, akikkel ismerkedtem korábban milyen életet élnek most, azt kell mondjam jól döntöttek. Jó döntés volt, mert velem teljesen máshogy alakult volna az életük. Mindig is nagyon egyszerű átlagember voltam, ami nyilván nem volt épp vonzó a nők számára. Viszont mire 31 éves lettem találkoztam egy szintén egyszerű élettel is megelégedő nővel. Igazából csak idő kérdése. Sokkal jobb, hogy nem kell megpróbálnom számomra beláthatatlan és elérhetetlen dolgokat teljesítenem. Nem kell egész évben a külföldi utazásért kuporgatnom vagy legalábbis próbálnom. Olyan kényszer sincs, hogy autót kellene vennem. Elvagyok a saját szintem dolgaival és van olyan nő, aki megeleégszik ezzel és ez is tetszik neki.
2019. febr. 17. 08:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%

A fő kérdésre:A legtöbb embernek nehezebb saját magával szembenéznie és változtatnia,az,hogy rendszerint másokban keresik a hibát,az kibúvót ad nekik.Persze ettől nem lesznek előrébb.

# 5/9 sajnos mond valamit,szóval időnként igyekezz érdekesebb lenni valamilyen módon.Viszont,ha kényszeríteni akarna a nő valamire,amit tényleg nem akarsz,akkor semmiképp se engedj neki.

2019. febr. 17. 09:33
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

Miért baj az, ha valaki szimplán csak egy nyugodt életet szeretne?

Én is mindig azt szerettem volna, mert korábban sosem volt. Ne kelljen tologatni a számlákat, és megengedhessünk néha egy éttermet, koncertet, színházat, utazást (nem muszáj, hogy külföld legyen), de nem kell, hogy Hawaii-ra menjünk havonta kétszer.

Attól, hogy nem törtetek vezető pozícióra, nem jelenti azt, hogy nincs igényem magam felé, nem akarok fejlődni.

Nekem viszont a nyugalom mindent megér, tehát inkább keresek kevesebbet kevesebb stresszel, több szabadidővel, minthogy hétvégén is éjjel essek haza, és még ebéd közben is csörögjön a telefon. Annyit nem ér az a kis plusz pénz.

Csak hát most ez a divat, legyen mit mutogatni Instán, a többség meg nem akar lemaradni.

Nem mindegy, hogy él az a másik, ameddig elégedett?

2019. febr. 17. 09:56
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
12-es,de mindegy csak akkor el kell fogadni azt is,hogy ehhez kevès nő fog aszisztàlni ès az sem a vonzó kategòria lesz általában.
2019. febr. 17. 09:59
 14/18 anonim ***** válasza:
36%
Lemaradt,mert azèrt egy nő sokkal izgalmasabb èletet èl totàlisan,fiatalon már olyanokat èlnek meg lesek én is.
2019. febr. 17. 10:03
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
# 13 kevés van, de szerencsére csak egy ilyet kell találni :D
2019. febr. 17. 10:10
 16/18 anonim ***** válasza:
81%

13, Én is nő vagyok, a párommal élek már jó ideje.

Alkalmazottként dolgozik, nem is szeretne vállalkozni, én sem terelem errefelé, nekem is az a fontos, hogy kipihent legyen, és elégedett azzal, amit csinál.

Nem szeretném, hogy milliókat hozzon haza, és csak lefekvéskor lássam. Vagy akár akkor se.

(Vonzó nőnek tart a környezetem, szóval nem azért vagyunk együtt, mert alkalmazotti fizetésre csak egy "ilyen" jár)

Nem ítélem el, ha valaki máshogy látja, vannak olyan nőismerőseim, akik felől a párjuk a munkahelyére is költözhet, nem baj, ha nem is látják, csak legyen pénz.

Kinek mi.

2019. febr. 17. 10:11
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, mért mit csináljon szidja magát?

Na olyan nem lesz. Nézz körül hány embernek van önkritikája? Akár férfi, akár nő az illető, csak másokat képesek mocskolni, kibeszélni. Annyira lelombozó...

Jó ha 100 emberből 2-3 van aki nem ilyen.

Én tisztában vagyok vele miért nincs párom, és hogy miért ismerkedem nehezen nőkkel. Én vagyok az oka, és ezt nem kenem másra. De kevés aki bevallja, csak kijelentik hogy pénzéhesek a nők, meg csak az adoniszokra buknak, csak magas férfit akarnak, magasak az elvárásaik...meg nem tudom mik vannak még...

Nyilván egyszerűbb nekik másban keresni a hibát.

2019. febr. 17. 11:26
 18/18 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon helyesen cselekedtél. Nem azért születtél le ide hogy a fáradságos munkád gyümölcsét egy nő kretén hedonizmusának a fizetésére áldozd rá.
2019. febr. 17. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!