Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdenem egy olyan lányért akinek vőlegénye van?
Dehogy lépj vissza, ha szereted. Vőlegénye lehet, de párja meg nincs.
Egyszer igent mondott egy suttyónak, aztán fél kilêpni.
Legyél csak ott, hogy érezze, van, aki szereti.
Az embereknek ez jól szokott esni.
"Nem azért Tinderezett mert pasizni akar"
En se azert regisztraltam a profession.hura, mert allast keresek! De nem am!
Kerdezo, ugye egy picit mar szegyelled magad, hogy ilyen bugyutasagot irtal?
Aki tinderen fent van, és ilyen szinten akar találkozni, az valamit akar, de nagyon. Lehet, hogy csak szeretőt, de az is lehet, hogy átugrana egy új kapcsolatba.
Ha neked ez megfelel... és nem zavar, ha X év múlva ugyanezt teszi veled... akkor hajrá, nyomulj, hívd el, csókolf meg, jöjjetek össze!
Uhhh csak úgy felnézett tinderre. Hát..nem tudom ez elég érdekes sztori. Most nem azért de ha nekem a párom elmegy egy hétvégére nem az az első hogy felteszem a tindert és még találkozok is onnan emberekkel.. nem tudom. Lehet hogy tényleg szar a kapcsolata de akkor meg talán nem hozzamenni kéne hanem elmenni előle vagy megbeszélni ha van még értelme.
Én a helyedben ilyennel még azért nem kezdenek mert nem tűnik túl őszintének a csaj se korrektnek. Majd ha te mész el valahova vagy kaptok össze valamin vagy adódnak nehézségek akkor is majd előkapja gyorsan a tindert merthogy beszélgetni akar? 😀 Elég fura..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!