Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme küzdenem érte?
8 éve ismerem, barátok voltunk, majd 3évig nem is tudtunk egymásról, és ujra egymás életébe belecsöppentünk. decembertől, februárig küzdött értem, h szeret és velem akar lenni. Február 8án összejöttem vele, majd április 10én szakitott
mint kiderült, exe, elkezdett neki irogatni mikor megtudta hogy velem van, s teljesen palira veszi, mert a csajnak van pasija s nem hagyja ott. Azóta bizonytalan és nem tudja h mit is akar, de mindenki látja h szeret engem. Csak az a kavarás nem kellene.
2szer kértem h nekem ebből elég volt, tiltson le. ő mind2szer megmondta h nem fog soha feloldani akkor, de mégis feloldott másnap reggelre. s nagyon nem is birjuk ki h ne beszéljünk ne tudjunk a másikról.
Külföldön dolgozik, és 6 hetet van kint.
Egyik bnőm azt mondja legyek mással, felejtsem el, nm ér anyit az egész, másik meg h árjak s küzdjek. nem is tudnék mással lenni, mert őt szeretem. kérlek segitsetek mit kellene tennem? várjak és probálkozzak? vagy tiltsam s lépjek tovább? pótlékot meg nem szeretnék, mert nem olyan vagyok h kihasználjak másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!