Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megéri küzdenem érte?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri küzdenem érte?

Figyelt kérdés

A barátommal most éppen szünetet tartunk, vagy már vége. Nem tudom, mivel semmi üzenetemre nem reagál, se semmi. Én nagyon szeretem, de félek hogy elveszíthetem. Lehet hogy más is áll a dologban, de egy hete még kifejezte hogy mennyire szeret, most meg már nem tudja. Mit tegyek? Tényleg már nem tudom mit csináljak hogyan tudnám "visszaszerezni". Lehet hogy már nem érez irántam semmit?

Kérlek segítsetek ha tudtok.

2013. márc. 25. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos akkor úgy néz ki, hogy vége...Mindenesetre jó lenne, ha írna legalább.
2013. márc. 25. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
#1/#3 Takarodj vissza a pincébe hülye troll.
2013. márc. 25. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Mekkora parasztok vagytok,valaki a problémáit próbálja megoldani,ti meg itt a primitív válaszokkal bombázzátok. Esküszöm úgy összevernék egy ilyen embert.

Én azt tanácsolom,hogy mond meg te is neki hogy mennyit jelent neked, ha arra sem reagál akkor hagyd,ne zaklasd.lehet,hogy csak próbára akar tenni. Ha szeret akkor jelentkezni fog. Nehéz idő következik most,,légy erős,sok kitartást. Én is ebben vagyok most.:)

2013. márc. 25. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:

1! igaza van, még akkor is ha 3-a itt felháborodik ill a kirohanását nem értem,

ha nem írt vissza, bármi lehet, ne keresd, várják, ha jelentkezik, akkor kiderül, ha nem akkor is, sajnálom N

2013. márc. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!