Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri, hogy foglalkozzak ezek után még vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiú. Osztálytársam. A napokban kiderült , hogy akar tőlem valamit. Nekem választabom kellett közte és egy másik fiú közt. Őt választottam és megbeszéltük , hogy holnap kimegyünk és akkor elintézhük ezt a kettőnk dolgot , hogy mi hogy lesz stb. Viszont ma suliba nagyoskodni próbált a "kockás" hasával (ami nincs) én meg épp mellette voltam és viccből odaszóltam , hogy nenagyoskodjon , mert csak a csont és a bőr. Ő erre azt felelte viccből , hogy én dettó majd gondolkodás nélkül odatette , hogy halgassak a "szupujka melleimmel" (XD) , mert még a legjobb barátnőm "fix mellei"( azért mondják igy mert push up-os melltartórt hord) is nagyobbak mint az enyémek. Ekkor nekem tátva maradt a szám és mindenki engem nézett , hogy hát hogy beoltott most engem , mert eddig senki se mert ilyet mondani mivel én vagyok az úgynevezett "méhkirálynő" . Nekem ritkasz.arul esett , mert lejáratott meg minden , dehát nem tehetek róla , hogy nekem ennyi jutott , meg én inkább a "természet híve " vagyok és nem igazán hordok tripla szivacsos meg push up melltartókat.

Szerintetek ezután szóba álljak még vele? Mert nagyon rosszul érzem magam , hogy így megalázott. Foglalkozzak még vele , vagy hagyjam a francba?

2013. márc. 7. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Szóval akkor minden méhecske téged akar beporozni?
2013. márc. 7. 22:36
 2/6 A kérdező kommentje:
öhö.
2013. márc. 7. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
méhkirálynő :DD jellemző ez a ti korotokban...
2013. márc. 7. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyikőtök sem elég érett még ehhez.
2013. márc. 7. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ne is haraudj de összeilletek, értelmi szinten mindenképp... (méhkirálynő...jesszus, te se lehetsz több 16-nál)
2013. márc. 8. 10:36
 6/6 A kérdező kommentje:
nemtudtam , hogy fejezzem ki magam . elnézést. amúgy 17 vagyok ő meg 18..
2013. márc. 8. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!