Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri, hogy foglalkozzak ezek után még vele?
Van egy fiú. Osztálytársam. A napokban kiderült , hogy akar tőlem valamit. Nekem választabom kellett közte és egy másik fiú közt. Őt választottam és megbeszéltük , hogy holnap kimegyünk és akkor elintézhük ezt a kettőnk dolgot , hogy mi hogy lesz stb. Viszont ma suliba nagyoskodni próbált a "kockás" hasával (ami nincs) én meg épp mellette voltam és viccből odaszóltam , hogy nenagyoskodjon , mert csak a csont és a bőr. Ő erre azt felelte viccből , hogy én dettó majd gondolkodás nélkül odatette , hogy halgassak a "szupujka melleimmel" (XD) , mert még a legjobb barátnőm "fix mellei"( azért mondják igy mert push up-os melltartórt hord) is nagyobbak mint az enyémek. Ekkor nekem tátva maradt a szám és mindenki engem nézett , hogy hát hogy beoltott most engem , mert eddig senki se mert ilyet mondani mivel én vagyok az úgynevezett "méhkirálynő" . Nekem ritkasz.arul esett , mert lejáratott meg minden , dehát nem tehetek róla , hogy nekem ennyi jutott , meg én inkább a "természet híve " vagyok és nem igazán hordok tripla szivacsos meg push up melltartókat.
Szerintetek ezután szóba álljak még vele? Mert nagyon rosszul érzem magam , hogy így megalázott. Foglalkozzak még vele , vagy hagyjam a francba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!