Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri vele maradni?
Szedd ketté a dolgokat.
Az életben folytathatod a baléhidat, vele pedig úgy viselkedj, hogy ne legyen hatással a tanulmányi eredményeire. Ha kell, ösztönözd.
Bár nekem nem nagyon volt beleszólásuk szüleimnek a dolgokba 16 éves korom után, mármint párkapcsolati téren, ezt meg is mondták, hogy nem is fognak, én sem voltam rossz tanuló.
Mi fontosabb neked és a srácnak? Hogy ti egymásnak meglegyetek, vagy hogy a szülők mit gondolnak? Szerintem egyértelmű. :) Viszont arra szerintem készülj akkor fel, hogy lesznek rosszalló pillantásai a szülőknek, amiket kell tudnod hova tenni és akceptálni! Viszont ha a srác nem tanul, akár mennyire is akarod ösztönözni, akkor sem fog mert csak veled szeretne foglalatoskodni. Ha meg tanul, akkor sem fog feltétlenül változni a szülők véleménye. A balhéjaid meg ha nem a srácot érintik, akkor a szülők ne foglalkozzanak vele, de sajnos ez sem garancia arra, hogy nem fognak rajta csámcsogni.
Egyébként a barátnődnek ez a kapcsolat oké lenne? Mert szerintem ez sem lenne mindegy.
16 voltam, mikor a pasim 19, a korkülönbség szerintem nem lényeg, még akkor sem, ha a nő az idősebb. Apámék utálták, mert hogy link, elront, stb. 4.8-as átlagom volt. Kiálltunk egymás mellett, és nem bántam meg. A jegyeim nem romlottak, sőt. Ösztönzött, hogy tanuljak, hogy jó jegyeim legyenek. Büszke volt rá, hogy okos vagyok! :-). Már 6 éve vagyunk együtt, van egy közös kisfiúnk, aki 1 éves. Boldogan élünk, míg meg nem halunk... itt a vége, fuss el véle.
Egy próbát megér! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!