Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri vele maradni?

Figyelt kérdés
Már vagy 5 éve jóba vagyok egy jó barátnőm öccsével, de eddig csak haverek voltunk.Ugy október fele komolyabban beszéltünk, elmondtam h van egy kapcsolatom ami nem müködik stb... Aztán egyre többet, megbeszéltük h elmegyünk majd egyszer bulizni együtt (mint haverek) de a végére több volt, nem feküdtünk le , viszont nagyon jól éreztem magam vele. Több baj is van itt, majdnem 3 évvel idősebb vagyok, testvérével sokat buliztunk és jóba is vagyunk(lány) , szülei nem hinném h örülnének neki, mivel idősebb is vagyok és elég sok balhém van , ellenben Ő peddig más, jó tanuló stb... Nem akarom én bele vinni semmilyen rosszba, vagy h miattam ne tanuljon vagy ilyesmi, de nem tudom mit csináljak, mert nem akarok sem én csalódni sem h ő csalódjon. Érdemes lenne ezt folytatni? Vagy mit csináljak? Nagyon megkedveltem , sőt jobban érzem magam vele mint bárki mással... És állítólag Ő is , de tartok a szülőktől, meg összeségében mindentől... Normális válaszokat :) 19 L

2013. febr. 4. 03:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Szedd ketté a dolgokat.

Az életben folytathatod a baléhidat, vele pedig úgy viselkedj, hogy ne legyen hatással a tanulmányi eredményeire. Ha kell, ösztönözd.

Bár nekem nem nagyon volt beleszólásuk szüleimnek a dolgokba 16 éves korom után, mármint párkapcsolati téren, ezt meg is mondták, hogy nem is fognak, én sem voltam rossz tanuló.

2013. febr. 4. 03:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri.
2013. febr. 4. 03:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem is akarok úgy viselkedni h a tanulmányai romoljanak :) De a szülők részéről és részemről is , nemtudom , ha azt mondják részéről h nem , akkor Ő annak ellenére fogja e folytatni vagy sem ...
2013. febr. 4. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Jajajajaja megéri.
2013. febr. 5. 22:39
 5/7 anonim válasza:

Mi fontosabb neked és a srácnak? Hogy ti egymásnak meglegyetek, vagy hogy a szülők mit gondolnak? Szerintem egyértelmű. :) Viszont arra szerintem készülj akkor fel, hogy lesznek rosszalló pillantásai a szülőknek, amiket kell tudnod hova tenni és akceptálni! Viszont ha a srác nem tanul, akár mennyire is akarod ösztönözni, akkor sem fog mert csak veled szeretne foglalatoskodni. Ha meg tanul, akkor sem fog feltétlenül változni a szülők véleménye. A balhéjaid meg ha nem a srácot érintik, akkor a szülők ne foglalkozzanak vele, de sajnos ez sem garancia arra, hogy nem fognak rajta csámcsogni.

Egyébként a barátnődnek ez a kapcsolat oké lenne? Mert szerintem ez sem lenne mindegy.

2013. febr. 5. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:

16 voltam, mikor a pasim 19, a korkülönbség szerintem nem lényeg, még akkor sem, ha a nő az idősebb. Apámék utálták, mert hogy link, elront, stb. 4.8-as átlagom volt. Kiálltunk egymás mellett, és nem bántam meg. A jegyeim nem romlottak, sőt. Ösztönzött, hogy tanuljak, hogy jó jegyeim legyenek. Büszke volt rá, hogy okos vagyok! :-). Már 6 éve vagyunk együtt, van egy közös kisfiúnk, aki 1 éves. Boldogan élünk, míg meg nem halunk... itt a vége, fuss el véle.

Egy próbát megér! :-)

2013. febr. 6. 10:31
 7/7 A kérdező kommentje:
5-s . Nem nem érintik egyáltalán...Inkább ösztönzöm mintsem rontson. Nővére még nem tudja . Nem tudom h fogja fogadni, hétégén akarja bevallani otthon...
2013. febr. 7. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!