Megéri maradni emelt szinten (matek)?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elég rosszul megy a matek, egyszerűen hiába próbálkozom nem megy, akármit csinálok. Pedig nagy átlagba 4-es voltam belőle, emeltre meg azért mentem, mert tov.tanuláshoz kellett. Most már nem kell, de annyira megszerettem a közösséget. Matekból mindig voltak hullámvölgyeim, hogy vmikor nagyon nem ment, vmikor meg nagyon jól. 12.be deriválás, integrálás lesz, az nagyon nehéz? Próbáljak meg maradni, vagy adjam inkább le? Anyum nagyon rá akar venni, hogy maradjak, de bennem van egyfajta félelem, hogy jövőre is ilyen leszek. :S Ti mit javasoltok?2011. jún. 1. 15:53
1/6 anonim válasza:
Maradj, hidd el tök jó lesz :)
Emelt szinten nem muszáj érettségizned, matek faktosként simán összehozol egy 95% fölötti érettségit, a középszintű érettségit meg körberöhögöd 2x
2/6 anonim válasza:
Szerintem maradjál! A mi sulinkba az emelt matekosok már 11.-be veszik a deriválást, integrálást.
3/6 A kérdező kommentje:
Még akkor is ha jelenleg erős 2-es vagyok? :S ez nekem akkora szégyen:S nem lenne jobb ha a tov.tanulás miatt a matek év végi jegyem jobb lenne? vagy az érettségire tegyek nagyobb hangsúlyt? olyan nehéz eldöntenem, és utána már nem változtathatok :S
2011. jún. 1. 16:02
4/6 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy ahova mész, ott kelleni fog-e neked az emelt matek. Nem felvételi tárgyként értem, hanem hogy benne lesz-e az egyetemi tananyagban valamilyen matek. Mert ha igen, akkor érdemes maradnod, attól függetlenül, milyen szinten érettségizel, mert akkor nagyon megkönnyíted az egyetemi 1. félévedet. Én is matek faktos voltam középiskolában, de pontszámítás miatt nem érte volna meg az emelt matek. Viszont az 1. féléves matekot kb. röhögve teljesítette 5-ösre.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem viszont egyetemen sem lesz matek, mert egészségügyi pályára készülök.
2011. jún. 1. 17:48
6/6 anonim válasza:
Akkor meg tényleg baromi felesleges. Kb. mintha én törifaktra járnék, miközben műszaki pályára készülök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!