Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri ezért a lányért küzdeni?
Figyelt kérdés
Régóta tetszik egy lány sulimból, de mindig a barátnői közelében volt. Nem volt merszem odamenni azért facebookon írtam neki de nem válaszolt. Nem nagy facebookos, kevés ismerős, mobillal van csak fent. De élőben még megpróbáljak küzdeni érte vagy adjam fel?2013. febr. 19. 23:27
1/5 anonim válasza:
egy próbát megér, nincs vesztenivalód
2/5 Fisher0731 válasza:
A helyedben én odamennék hozzá és rögtönöznék valamit.
4/5 anonim válasza:
Nem a facebookon fogtok összeházasodni, nem a facebookon fogtok szexelni, gyerekeket nevelni. Tessék szépen odamenni hozzá, és élőben udvarolni a lánynak, az ne érdekeljen, hogy társaságban van. A legtöbb fiú fél attól, hogy egy lányt barátnői barátnői hallatára hívjon el randizni, pedig lehet, hogy a lányok ezt értékelnék, már csak azért is, mert olyan ritka.
Minden lányért megéri küzdeni.
5/5 anonim válasza:
Hát, nem érzem, hogy miért lenne indokolt küzdened? :D
Én simán udvarolnék a leányzónak, aztán, ha vakvágány, elfelejteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!