Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek, megéri a szenvedés?

Figyelt kérdés

Megprobalom roviden elmeselni..

Nyaron lesz 3 eve hogy ismerem es hogy szerelmes vagyok bele..

Amikor megismertem nagyon osszemelegedtunk nagyon joba lettunk mindent megosztottunk egymassal utana ezt az erzest tobbnek ereztem mar.. es amikor eldontottem h igen en akarom vele o oszejott egy masik lannyal... 1 evig vtak egyutt.. ekozben nekunk megtort a kapcsolatunk, kb ket honaponta beszeltunk 1-2x tavaly szeptemberbe szakitott a lannyal, es megkeresett h o megszeretne velem probalni.. annyi vt a baj hogy o egyetemre jar es kolis, igy csak 2 hetente vagy 3 hetente tudtunk volna talalkozni.. amikor hazajott folyton lemondta a talikat szerintem ezek kifogasok voltak.. kb 1 hete megint megkeresett hogy o megprobalna velem, csak nem most hanem majd nyaron mert ugy van alapja a kapcsolatnak.. es nemtudom hogy mit tegyek.. annyiszor atvagott mar es nemtudom hogy megerdemli e azt az eselyt, es felek attol is h atvagna h ha osszeis jonnenk.. szerintetek mit tegyek? kerlek segitsetek!:*

2013. febr. 24. 18:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem nincs túl sok tapasztalatom és jóindulattal állok ahhoz amit az emberek mondanak , de szerintem itt ő nem igazán akar veled kapcsolatot .
2013. febr. 24. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!