Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem tudja elfelejteni a volt barátnőjét! Szakítsak vele?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak vele, én látom, hogy szeret, de azt is tudom, hogy őt jobban szerette, és én jobban szeretem őt, de mindig a fejemhez vágja, hogy engem sosem fog úgy szeretni, mint a volt barátnőjét, és azt is mondta, ami nagyon szarul esett, hogy bennem nem találja meg azt, amiért őt szerette, és nem tudom, hogy mit tegyek! Szakítsak vele?2013. febr. 22. 13:40
1/7 anonim válasza:
Én azonnal szakítanék. Az ilyen rohadjon meg egyedül, ez a véleményem.
2/7 fazekas_9 válasza:
nem tudom mikor szakítottak a csajal adj meg neki mindent és nem fog mellőled tágulni az biztos és jobban is fog szeretni 21/F
3/7 A kérdező kommentje:
Az ilyen őszinte véleményekért megy a zöld kéz! És köszönöm! :D
2013. febr. 22. 13:45
4/7 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak is köszi :S
2013. febr. 22. 13:46
5/7 A kérdező kommentje:
Bár én már megtettem mindent, ami tőlem telik, és mégis... :S
2013. febr. 22. 13:47
6/7 anonim válasza:
Ilyeneket mond és neked az első dolgod nem az, hogy hasta la vista-t mondasz, hanem idejösz irogatni ?:O Dobd ki de azonnal!
7/7 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy az ilyen kis ratyi megnyilvánulásokat nem szereted, ezért lelépsz és magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!