Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdenem egy olyan lányért akinek vőlegénye van?
Nem.
Fogadd el, hogy valaki mást választott és lépj tovább.
Mondjuk elég fura legalábbis nekem , hogy van vőlegénye és Tinderezik de az még hagyján is de még talizgat is 🙄
Ebből kiindulva...még esélyed is lehet.
Csak ne lepődj meg ha majd melletted is ,, Tinderezik,,
Próbáltam, próbáltam elfogadni hogy ez nem helyes, hogy ez csak egy pillanatnyi megingás volt részéről, viszont valahol érzem hogy nem.
Nagyon instabil a kapcsolatuk, többször is szetmentek már, elhanyagolja a párja, nem beszélget vele. Ő mondta hogy velem annyira más, velem önfeledt volt és vidam. Hagynám ha nem érezném azt hogy ő lenne az a lány akit évek óta keresek.
18:37
Nem azért Tinderezett mert pasizni akart, csak a párja elment hétvégére külföldre egy esküvőre, de mivel a szulei ki nem állhatják a lányt, nem vitte magával, de nem is írt neki, nem is hívta, semmi, csak beszélgetni akart valakivel. De korrekt volt, mert rögtön az elején ezt el is mondta. Csak hát ő sem számított rá hogy ez fog kisülni a dologból. Rég érezte ilyen jól magát, annyira egy hullámhosszon voltunk, ezért találkoztunk végül.
Akkor szépen maradj a háttérben. Ha baja van te mindig ott leszel , meghallgatod stb.. mert annak a kapcsolatnak előbb utóbb vége. És kinél fog vigasztalódni?
Hat nálad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!