Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes küzdenem egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki1369 kérdése:

Érdemes küzdenem egy olyan lányért akinek vőlegénye van?

Figyelt kérdés
Úgy érzem ő a tökéletes lány. Tinderen kezdtünk el beszélni, akkor még nem is tudtam hogy néz ki, később átmentünk Facebookra, majd telefonon beszéltünk órákat. Szinte tökéletes az összhang, annyira jól éreztük magunkat egymás társaságában. 3.nap már nem bírtuk, találkoztunk és teljesen elvarázsolt, ez az a tipikus szerelem első látásra, bár én ebben soha nem hittem, de mégis. Azóta is rá gondolok, de már nem nagyon tudunk beszélni mivel a párja mindig ott van. Szerintetek érdemes küzdenem, vagyis inkabb engedjem el? Azóta csak rá gondolok, már több mint egy hete. De ő hirtelen olyan távolságtartó lett. Fogalmam sincs mit kéne tennem, beleőrülök ebbe, még egy ilyen lányt nem találok egyhamar, évek óta ő az első aki iránt valóban érzek.
2019. júl. 20. 18:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%

Nem.

Fogadd el, hogy valaki mást választott és lépj tovább.

2019. júl. 20. 18:34
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk elég fura legalábbis nekem , hogy van vőlegénye és Tinderezik de az még hagyján is de még talizgat is 🙄

Ebből kiindulva...még esélyed is lehet.

Csak ne lepődj meg ha majd melletted is ,, Tinderezik,,

2019. júl. 20. 18:37
 3/14 A kérdező kommentje:

Próbáltam, próbáltam elfogadni hogy ez nem helyes, hogy ez csak egy pillanatnyi megingás volt részéről, viszont valahol érzem hogy nem.

Nagyon instabil a kapcsolatuk, többször is szetmentek már, elhanyagolja a párja, nem beszélget vele. Ő mondta hogy velem annyira más, velem önfeledt volt és vidam. Hagynám ha nem érezném azt hogy ő lenne az a lány akit évek óta keresek.

2019. júl. 20. 18:38
 4/14 A kérdező kommentje:

18:37

Nem azért Tinderezett mert pasizni akart, csak a párja elment hétvégére külföldre egy esküvőre, de mivel a szulei ki nem állhatják a lányt, nem vitte magával, de nem is írt neki, nem is hívta, semmi, csak beszélgetni akart valakivel. De korrekt volt, mert rögtön az elején ezt el is mondta. Csak hát ő sem számított rá hogy ez fog kisülni a dologból. Rég érezte ilyen jól magát, annyira egy hullámhosszon voltunk, ezért találkoztunk végül.

2019. júl. 20. 18:41
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Akkor miért mondott igent? Miért nem szakítanak?
2019. júl. 20. 18:45
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

Akkor szépen maradj a háttérben. Ha baja van te mindig ott leszel , meghallgatod stb.. mert annak a kapcsolatnak előbb utóbb vége. És kinél fog vigasztalódni?

Hat nálad!!

2019. júl. 20. 18:51
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Nőként írom ezt a taktikàt 😉
2019. júl. 20. 18:53
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Csak én nem tudom megérteni, miért kell olyan nő/férfi valakinek, aki a párja mellett ismerkedik? Hogyan lehet majd így bízni benne?
2019. júl. 20. 18:57
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
Stabil kapcsolatban az embernek eszébe se jut tinderezni... ez tipikus r..banc, hagyd a fenébe.
2019. júl. 20. 18:59
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
Egyszerű a képlet: nem akar kilépni a szr kapcsolatából, csak legyeztetni akarta az egóját Tinderen, na meg kellett valaki, aki szórakoztatja, amíg egyedül van, te meg pont ideális voltál. Csak aztán szerintem látta, hogy te tényleg komolyan gondolod a dolgot, és inkább kihátrált. Szerintem elég gusztustalan, aljas viselkedés, és ezt nőként írom, én a helyedben hagynám a fenébe.
2019. júl. 20. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!