Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdenem a lányért?
Tinderen ismertem meg, de ő már úgy nyitott hogy nincs most szüksége semmire jelen pillanatban. 2 hónapig beszéltünk -mivel messze lakik, és a kollegium miatt jött csak erre -, majd rászánta magát egy talira. Életembe nem éreztem még ilyet, valószínű ezrét is szerettem volna görcsösen őt. De egész "randi" alatt láttam és éreztem hogy bejövök neki. Fogdosott, elmondta tök jól nézek ki, majd ezt meg azt csinálhatnánk együtt. Aztán a végén, mégse. Mivel ő még nem tette túl magát az előző párkapcsolatán. Aztán a végén búcsúnál történt egy kisebb baki. Meglátta a szemembe, hogy túl jó szívem van. Mindig utáltam búcsúzkodni, aztán lehet egy könny tavacskát észrevett. Soha életembe nem éreztem ilyet, mintha a testvéremet kéne elengedni. Annyira közös nevezőn voltunk végig. Elmondta neki ilyen egy igazi férfi. Lehet azt várja küzdjek érte. Nem? Tanácstalan vagyok
21L/23F
Küzdj, hős lovag! Szíved hölgye csak arra vár, hogy kitartó, erélyes tisztaságoddal megmenekítsd rab lelkét előző kapcsolatának börtönéből!
Ne már... :D
Jaj istenkém. Ennyire nem szabad kimutatni az érzéseket, mint ahogy ilyen hamar beleélni magunkat dolgokba se, mert ezzel könnyen elijesztjük a másikat, és még csalódunk is (ez mindkét nemre igaz szerintem).
Ne add föl azért, keresd, de ne legyél nagyon nyomulós.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!