Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megőrülök a csillagszemű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök a csillagszemű lányért, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kezdem az elejéről. Nős vagyok, de az utóbbi 5 évben mintha csak lakótársak lennénk, erre jönnek majd a válaszok; miért nem váltál el? Ez nem ilyen egyszerű, én hittem abban, hogy a házasság egy életre szól, jóban rosszban stb. Ugyanakkor tisztában voltam vele, hogy nincs meg az az igazi rózsaszín köd a részemről.

A csillagszeműt ismerem 8 éve, mikor először megláttam olyan érzés kerített hatalmába, amit még sose nem éltem meg. 3-4 évig nem kerestem a társaságát, ha hívott lemondtam minden programot, nem mertem a közelében lenni, mert tudtam, hogy részemről nem lesz visszaút.

4-5 éve viszont elkezdődött valami. Egyre többször találkoztunk, beszéltünk, én nagyon hamar tudtára adtam, hogy mit érzek iránta (talán túl korán), de részéről nem volt több mint barátság.Ez az évek alatt változott, közelebb engedett magához, mint egy tini úgy éreztem magam, viszont még ekkor sem lassítottam, nagyon sok voltam szerintem, elhalmoztam ajándékokkal, kedveskedtem. Mostanra megint csak baráti viszony van köztünk, de én ebbe beleőrülök. A megszállottság és a kitartás között elég keskeny a határ, de biztos vagyok benne, hogy nem vagyok megszállott.

Egy két jó tanácsnak örülnék.

2015. aug. 12. 11:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Válj el.
2015. aug. 12. 11:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Az elhatározás megvan. Két hónap és költözni szeretnék.
2015. aug. 12. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a házasságoddal mi legyen, azt nem kérdezted, és ezért nem is írok róla.

Úgy tűnik, menthetetlenül szerelmes lettél, ami csak azért baj, mert szerintem nem a megfelelő személybe (azt most hagyjuk, hogy eleve házas vagy). Nem megfelelő, mert úgy tűnik, ő nem akar tőled semmit, mégis keresi a társaságod. Ez pedig szerintem még genyóbb dolog, mint ha a szeretőd lenne. Nem kellesz neki, de azért csak tönkrevágja a házasságod. Ha lett volna benne egy kis gerinc, akkor nem kereste volna a társaságod, ha látja, hogy vonzódsz hozzá. És hogy mit csinálj? Tisztázd le vele, hogy tulajdonképpen akar-e tőled valamit! A feleséged tud a te "csillagszeműdről"?

2015. aug. 12. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sanszos, hogy csillagszemű csak játszik veled. Tök mindegy mit érzel iránta. Gondold át azt is, hogy ha vele dugába dől a terved, akkor is otthagynád e az asszonykádat.

Ez a lány valószínű csak az önbizalmát erősíti veled.

2015. aug. 12. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
"Ugyanakkor tisztában voltam vele, hogy nincs meg az az igazi rózsaszín köd a részemről. " Akkor miért vetted el te retardált? Normális vagy??Jó tanács: Kössed fel magad! És szívemből kívánom, hogy két szék közt ess a pad alá...
2015. aug. 12. 12:04
 6/11 A kérdező kommentje:

2: Nem tud róla

3: Mindenképp elválok

5: Valószínű, hogy két szék közé esek. Örülhetsz, igazi Magyar mentalitás.

2015. aug. 12. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Mentalitás? Mi? Az hogy elveszel valakit akibe nem vagy szerelmes, közben évekig futkosol egy másik után aki csak jól kihasznál te meg olyan hülye vagy hogy észre sem veszed? És csak úgy ott hagyod a feleséged. Van itt mentalitás, neked! Mentális baj, menj dokihoz amíg nem késő!
2015. aug. 12. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha elválsz mindenképp, akkor majdnem tökmindegy. Viszont esélyes, hogy a csillagszemű nem lesz a tiéd, az elmondottak alapján legalábbis úgy tűnik.
2015. aug. 12. 12:34
 9/11 A kérdező kommentje:

Ezek szerint te is úgy gondolod, hogy csak játszik?

Akkor viszont oscar- díjas az alakítása.

2015. aug. 12. 12:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

LifeStrange: Kívánhatnám hogy te kösd föl magad, de nem teszem. Majd megteszi más.

Te ökör, ez olyan mintha a golfosnak (aki nyilvánvalóan nem hobbiból vette azt a szart, erre volt pénze) kiszólnál a Jaguárodból hogy "miért nem vettél rendes kocsit?"

2015. aug. 12. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!