Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megéri küzdenem ezért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri küzdenem ezért a lányért? Van értelme időt áldoznom rá?

Figyelt kérdés
Eddig egy randink volt. Mindketten jól éreztük magunkat, rengeteget beszélgettünk, úgy tűnik egy hullámhosszon vagyunk. Nem volt csók (pedig tapintatosan megpróbáltam) de ezt azzal magyarázta, hogy első randin sosem enged ilyet, nem adja magát könnyen stb... Ez nekem kifejezetten tetszik is ( meg is jegyezte, hogy jól érezte magát velem), viszont most úgy tűnik mintha kicsit hidegebb lenne velem pedig azt mondta, hogy szeretne még találkozni. Csoda ha óránként reagál arra amit írok neki stb.. Most csak tesztel, hogy küzdök e érte ha kell vagy egyszerűen meggondolta magát, vagy lehet, hogy csak én látok bele sokat és csak nincs annyi ideje? Nem tudok kiigazodni rajta.. 20F
2014. dec. 15. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Te tulzod el.
2014. dec. 15. 21:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Van jobb dolgod? Nem annyira nagy eget rengető dolgokat kell tenned. Hajts érte nyugodtan.
2014. dec. 15. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Minden órában ír, de kevés neked? :O

Küzdjél érte, kitartást!

2014. dec. 15. 21:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Az a baj a mai pasikkal, hogy nem tudnak küzdeni
2014. dec. 15. 21:14
 5/12 anonim válasza:
100%
Figyelj!Én most kuzdok egy olyan lány kegyeiért akirol érzem, hogy tetszek neki de valamiért nem akart kapcsolatot és visszautasitott, pedig mindig zavarba jon tolem meg hasonlok.A lányok már csak ilyenek.Szerintem megéri kuzdeni,mindig van esély meg egyébként is a remény hal meg utoljára de egyszerre kell ovatosnak lenni és belehuzni szoval nem konnyu.Én is hasonlo helzetben vagyok.
2014. dec. 15. 21:15
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Ha elvárja egy ember, legyen az nő, vagy férfi, hogy küzdjenek érte, akkor azt azzal a lendülettel ott is kell hagyni. Aki azt hiszi, hogy ő érte bizony küzdeni kell, akkor ő valamiféle emberek felett álló értéknek hiszi magát, akit ki kell érdemelni. Egoista szarrágók az ilyenek. Ez az Egyik opció.

A másik valószínű pedig az, hogy egész egyszerűen nem akar találkozni többet, csak nem meri és/vagy nem akarja konkrétan kimondani ezt a tényt, így megvárja, hogy majd te szépen otthagyod.

2014. dec. 15. 21:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Én küzdök érte szívesen viszont ha szép lassan az érdeklődés minden jelét megszakítja az irányomba akkor úgy érzem felesleges.
2014. dec. 15. 21:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Biztosan van igazság abban amit írtok.
2014. dec. 15. 21:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha sokáig érzed rajta,hogy ridegebb veled,mint eddig,akkor ne nagyon éld bele magad.Nagyon pofára tudnak ejteni az ilyen emberek.
2014. dec. 15. 21:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem éri meg küzdeni érte, különböző okokból kifolyólag.

1. Ha küzdesz érte, azzal növeled a tekintélyét, ami annyit jelent, hogy ő értékesebb, mint te. Én úgy gondolom, egy tekintélyes férfi nem küzd a nőért, hanem a nők küzdenek érte.

2. Mivel alig ismered a lányt, lehetséges, hogy egy olyan csajért küzdesz, aki nem is illik hozzád. Én ezt feleslegesnek tartom. Terészetesen más a helyzet, ha már évek óta együtt voltatok, és van több éves közös múltatok vagy házasok vagytok, de még akkor is át kell gondolni, hogy érdemes-e küzdeni. A legjobb akkor az, ha a felek küzdenek egymásért.

Természetesen lehet, hogy csak más dolga van mostanában, és majd idővel másabb lesz. Lehet, hogy olyan gondjai vannak, amiket nem akar még veled megosztani, mert nem ismer annyira, de amúgy minden rendben van. De ha bebizonyosodik, hogy valami nincs rendben, akkor hagyd, és foglalkozz olyannal, akit komolyan érdekelsz.

Minden jót,

26/F

2014. dec. 15. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!